Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fevri hareketerim yüzünden twitterdaki kaynağım an itibariyle blokladı beni

Marcao için 15 M bonservis + 3 M bonus idealdir bence, Kontratının son iki senesi ve oyuncu da sanırım gitmek istiyor bu şartları düşündüğümüzde bu rakamlar normal.

Hocam bildiğim kadarıyla yerli statüsünde oynayamıyor yani manasız geliyor bana

Bende oyle biliyorum sadece yazan/cizen olmustu. Ne olursa olsun, Galatasaray'in as forveti Muriqi olamaz. Yazip durmasak su adami artik lutfen. MO tercih ederim ya da Diagne'yi en azindan cebimizden ekstra para cikmaz. Sanmiyorum ama yerli statusu varsa evet alinsin, rotasyon/yabanci sinirina alternatif olarak dusunulebilir, belki.

Marcao için 15 M bonservis + 3 M bonus idealdir bence, Kontratının son iki senesi ve oyuncu da sanırım gitmek istiyor bu şartları düşündüğümüzde bu rakamlar normal.
birde satıştan ya da satışın kar payından ekledilm mi artık tamam diyebiliriz.

he bana göre TR'ye gelirse sadece GS , ya da öncelik GS diye ıvır zıvırlarda konulmalı.

Bende oyle biliyorum sadece yazan/cizen olmustu. Ne olursa olsun, Galatasaray'in as forveti Muriqi olamaz. Yazip durmasak su adami artik lutfen. MO tercih ederim ya da Diagne'yi en azindan cebimizden ekstra para cikmaz. Sanmiyorum ama yerli statusu varsa evet alinsin, rotasyon/yabanci sinirina alternatif olarak dusunulebilir, belki.
Muriqi'ye vereceğimiz para ile Halil - Umut ikilisini alırım hem yerli hem daha iyi

Marcao'dan bize 15m ustunde para gelmesi zor. Dun yazistik burada @Suat Kara renkdas ile, Italya'da stoper hareketliligi varmis. Oraya belki yol yapilabilir ancak o durumda tok satici takilip Agustos gibi satilabilir, gidisata gore. Yoksa, EPL'den teklif alamayacagi asikar Marcao'nun bu maliyetle. Geriye Ispanya ve Italya kaliyor. Ispanya'da da Sevilla iste 10-12 arasi veriyormus. Durum bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt