- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
Fevri hareketerim yüzünden twitterdaki kaynağım an itibariyle blokladı beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcaoyu bulan herif tjkliymiş knk. Ismini bilsek tebrik ederiz. Iyi is cikarmisDün yazmıştım 15 + 2-3 bonus + sonraki satıştan pay.
Bu şekilde olursa iyi olur. İlk iki istek gerçekleşecek gibi duruyor. Payı da ekledik mi süper olur.
Hocam bildiğim kadarıyla yerli statüsünde oynayamıyor yani manasız geliyor bana
masadayız!PAY VERIN LAN
birde satıştan ya da satışın kar payından ekledilm mi artık tamam diyebiliriz.Marcao için 15 M bonservis + 3 M bonus idealdir bence, Kontratının son iki senesi ve oyuncu da sanırım gitmek istiyor bu şartları düşündüğümüzde bu rakamlar normal.
Muriqi'ye vereceğimiz para ile Halil - Umut ikilisini alırım hem yerli hem daha iyiBende oyle biliyorum sadece yazan/cizen olmustu. Ne olursa olsun, Galatasaray'in as forveti Muriqi olamaz. Yazip durmasak su adami artik lutfen. MO tercih ederim ya da Diagne'yi en azindan cebimizden ekstra para cikmaz. Sanmiyorum ama yerli statusu varsa evet alinsin, rotasyon/yabanci sinirina alternatif olarak dusunulebilir, belki.
Marcao için 15 M bonservis + 3 M bonus idealdir bence, Kontratının son iki senesi ve oyuncu da sanırım gitmek istiyor bu şartları düşündüğümüzde bu rakamlar normal.
Emrah sabah foruma girdim ana sayfa'da 4 tane Tier 1 haber vardi. Kahvemi yaptim sigarami yaktim ve cok mutlu oldun. bir iki saate bir piza gömecegimmasadayız!
Muriqi'ye vereceğimiz para ile Halil - Umut ikilisini alırım hem yerli hem daha iyi
Afiyet olsun.Emrah sabah foruma girdim ana sayfa'da 4 tane Tier 1 haber vardi. Kahvemi yaptim sigarami yaktim ve cok mutlu oldun. bir iki saate bir piza gömecegim
Ank ve Nevzat direk haber aliyor dursundan en guvenilir bu ikisi ve haluk digerleri tirt bu arada galasevgisi noldu ? herhalde ft veya ft nin yakini demislerdi dogruymus
Eyv. RdashAfiyet olsun.
Mustafa Demirtaş'tır Bi sorarsın bana arayacağına avel gibi samut gibi.Marcaoyu bulan herif tjkliymiş knk. Ismini bilsek tebrik ederiz. Iyi is cikarmis