- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
bundan 10dk sonra yazması tesadüf mü
olabilir görmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bundan 10dk sonra yazması tesadüf mü
Aynı şeyi yazmışız işte. Benim yazdığımı yanlış anlamışın. Touluse dediğin adamı 350bin euroya almış herifin transfer olmadan önceki istatiskleri bu.Ya Furk sövücem ha
Talisca ile scout ne alaka
Sence Talisca bulmak scoutluk iş mi, herif adam olsa world class seviyede oynardı
Git Toulouse'daki adamı al mesela alabilecek misin
ANK'nın dün dediğine göre tüm isimlerle maliyet konusunda görüşülmüş. Bugün toplantıda toplama çıkarma yapılacakmış. 6 numaraya şunu alalım- 10 milyon, o zaman sağ bek 3 milyon ya da sağ bek 8 milyon, 6 numara 5 milyon gibi. Ona göre transferler bitirilecekmiş.
Yasak kaynak
kolpa olmayadabilir ama adamlar HERKESİ yazıyor çiziyor...tutarsa "bakın biz bildik...biz Tier 0.7 yiz " kafasına geliyor...Basında adı geçen her isim 2 gün sonra piyasadan siliniyor ..Xeka-El Neny -Toreira-Fernando-Ndombele-Beka Beka-Gueye-Sanson -Loftus Cheek -Carvalho alayı kolpa çıkti..
Alamayacaksin zaten,1 haftaya orduspordan turgutcan raşistzki falan olur alternatifitalisca paragöz bir adam. buraya gelip yatmayacağının garantisi yok.
O hocayla olmazBjk gidip wergost cozuyo,muleka cozuyo kiralikta olsa.ki kisa dönemde şampiyonluk icin dogru hamleler.adamlar talisca,aboubakardan sonra gedsona da kondu.isleri hep iyi gidiyo,şansları inanilmaz.bizde boyle laleler laleler diye sarki söyleyelim oturup
nöbete girince hayri üstad :Biz nöbette ne 11ler gördük
Gül gül öldük![]()
Kimi aldıkki 3 senedir? Cicaldau, başka? Tek hatalı iş o, onda da Stanciu idi ilk hedef.Talisca'nın maliyeti yüksek. Scout ekibi 3 senedir orta saha bulacak bize.
Hayır sen benimkini yanlış anlamışsın, Talisca gibi adamı bulsun scoutlar da ucuza kapa erkenden, mümkün mü bu? Brezilya'daki ufacık potansiyele 10 m euro istyorlar.Senin demek istedigini söylüyor furk. Yanlis anlama var.
Fourtounis haberi var
tamam zaten olması gereken o - ben o yüzden bugünkü toplantıdan çıkan sonucu bekliyorum . henüz yazılan çizilene inanmıyorum.ANK'nın dün dediğine göre tüm isimlerle maliyet konusunda görüşülmüş. Bugün toplantıda toplama çıkarma yapılacakmış. 6 numaraya şunu alalım- 10 milyon, o zaman sağ bek 3 milyon ya da sağ bek 8 milyon, 6 numara 5 milyon gibi. Ona göre transferler bitirilecekmiş.