Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Furk sövücem ha

Talisca ile scout ne alaka

Sence Talisca bulmak scoutluk iş mi, herif adam olsa world class seviyede oynardı

Git Toulouse'daki adamı al mesela alabilecek misin
Aynı şeyi yazmışız işte. Benim yazdığımı yanlış anlamışın. Touluse dediğin adamı 350bin euroya almış herifin transfer olmadan önceki istatiskleri bu.

screenshot-www.transfermarkt.com.tr-2022.06.27-13_30_35.webp

Dün yazdım dünyada milyon tane futbolcu var aynı isimler etrafında dönüyoruz 3 yıldır. Scout denen ekip leşin önde gideni, şu herif radarlarıan düşmemiş mi? Mesela.

Talisca'nın bonservis olayıda varsa almak dünyanın en salaklık işidir. Dursun denen adam şov peşinde. Bonservisi olmasa belki bir nebze o bile büyük yük.

Ekli dosyayı görüntüle 164844

Tier1 ler ama birbirine tamamen zıt iki başlık ve beklenti ...
ANK'nın dün dediğine göre tüm isimlerle maliyet konusunda görüşülmüş. Bugün toplantıda toplama çıkarma yapılacakmış. 6 numaraya şunu alalım- 10 milyon, o zaman sağ bek 3 milyon ya da sağ bek 8 milyon, 6 numara 5 milyon gibi. Ona göre transferler bitirilecekmiş.

Bjk gidip wergost cozuyo,muleka cozuyo kiralikta olsa.ki kisa dönemde şampiyonluk icin dogru hamleler.adamlar talisca,aboubakardan sonra gedsona da kondu.isleri hep iyi gidiyo,şansları inanilmaz.bizde boyle laleler laleler diye sarki söyleyelim oturup

Basında adı geçen her isim 2 gün sonra piyasadan siliniyor ..Xeka-El Neny -Toreira-Fernando-Ndombele-Beka Beka-Gueye-Sanson -Loftus Cheek -Carvalho alayı kolpa çıkti..
kolpa olmayadabilir ama adamlar HERKESİ yazıyor çiziyor...tutarsa "bakın biz bildik...biz Tier 0.7 yiz " kafasına geliyor...

hiç birinin hiç bir haltın içyüzünden bence haberi yok.

Talisca'nın maliyeti yüksek. Scout ekibi 3 senedir orta saha bulacak bize.
Kimi aldıkki 3 senedir? Cicaldau, başka? Tek hatalı iş o, onda da Stanciu idi ilk hedef.

Senin demek istedigini söylüyor furk. Yanlis anlama var.
Hayır sen benimkini yanlış anlamışsın, Talisca gibi adamı bulsun scoutlar da ucuza kapa erkenden, mümkün mü bu? Brezilya'daki ufacık potansiyele 10 m euro istyorlar.

ANK'nın dün dediğine göre tüm isimlerle maliyet konusunda görüşülmüş. Bugün toplantıda toplama çıkarma yapılacakmış. 6 numaraya şunu alalım- 10 milyon, o zaman sağ bek 3 milyon ya da sağ bek 8 milyon, 6 numara 5 milyon gibi. Ona göre transferler bitirilecekmiş.
tamam zaten olması gereken o - ben o yüzden bugünkü toplantıdan çıkan sonucu bekliyorum . henüz yazılan çizilene inanmıyorum.

ama haber diye baktığında o oldu bu bitti şunu verdik bunu aldık , bunu bekledik onu sorduk...her şeyi yazıp 10da 1 tutturunca "biz bildik" e çıkarıyorlar olayı - ayar oluyorum.. (medyadan bahsediyoru mtabi)

hiç sakin salim kafa yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt