Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
inanma üzerler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inanma üzerler
SAHA BIZIMsahada mıyız?
Yapacak bir şey yok inanmayı seçtik iradem inanmamaya dayanmadı.inananı çizerler
hayırOnur Bulut 8 asist yaptiysa Mostafa Mohamede 40 gol attirir mi
uA nın başına mı geçecek acaba?SucuGS
Çok iyi bir oyuncuydu ama ciddi sakatlık yaşadı, sakatlıktan sonraki durumunu hiç bilmiyorum.Fourtounis haberi var
Maliyeti belli,diğer bir yandan sponsorlu olursa aidiyet duygusu olmaz diye düşünüyorum.Sebep?
Sucuk iste nerde köfte gördün reisadamlar yazmak istemiyorum ama rakam ve harf komibansyonunu patates püresi ve köfteyle mi kitlemişler....
Haberi görünce öyle böyle gülmedim bir de İngiltere heeBizim oglanin gözü hep imkansiz yerlerde yaw git iste mis gibi takim
ha sucukmuş harbi ... Messiye çörek otu , jesusa karpuz , terime sucuk... vizyon bunlar vizyon.Sucuk iste nerde köfte gördün reis
Pek de fourtoun bir durum sayilmaz acikasifortounis 2 defa üst üste çapraz kopardı geçiniz
City ye gidip haaland'ı yedek bırakmak istediği söylenmekte.Bizim oglanin gözü hep imkansiz yerlerde yaw git iste mis gibi takim