Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam tersi de olmaz o mantığın
Efsaneydin kestane oldun yallah da diyemiyoruz ki
Torrent gibi örneğin
Uçarı kaçarı yok bu işin
Benim için efsane bir topçumuz
Ramos'a falan denilebiliyor da Muslera'ya mı denilemiyor

Sebep?

2293011.jpg

SA herkese

Ödedigimiz bonservisi getir, yallah köyune

kendisinin ,futbol oyunu ozelinde kanimca *temel eksikleri *kritik olanlar goze cok batiyordu kendisini izlerken.ozellikle bazi maclar ve bazi bire bir versuslar - hatta genel hat bolge cevre kontrolu bazli yetersizligi benim adima eksi yonleri idi. ilk alinmasi dusunulurken, dogru bir profil olmadigini belirtmis idim nacizane. tipoloji olarakta bizim aradigimiz profil mi - bu o an basta bulunan hocanin tarzina gore degisir.
<-> misal ,*mariano tipolojisi versus boey,omar,linnes gibi gibi turleri karsilastirirsak- oynadiklari anlayislardaki rolleri.. kanimca daha net anlasilir bazi onemli nuanslar.

buna yonelik ayri bir baslik var ise, orada daha detayli beraberce yorumlarsak daha saglikli olur gibi..
takima,oyunculara,oynanan oyun anlayisina uygun profiller,tipolojiler ve kurulumlar ozelinde.

bugun sevgili @Okan Özkan bir mesajinda belirtmis idi ; mariano profilinde yeni bir oyuncu bulunmali -minvalinde.

bence de dogru bir rota. fakat, bu konu *mariano ile ayrildigimiz donem ,daha o gitmeden halledilmeli idi.bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt