Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FWR1JsWWQAUPPhl

oha aydin baskan aleykum selam

hayatlar nasil?

Teşekkürler iyiyim sizleri sormalı

Uzun zamandır yoktum bir gireyim dedim hesabımın cezalı olduğunu unutmuşum.Feyk açtım o da onaydan geçmedi en son Refike ulaştım ondan yardım istedim o ulaşacaktı ama gerek kalmadan açılmış :ka21:

Teşekkürler iyiyim sizleri sormalı

Uzun zamandır yoktum bir gireyim dedim hesabımın cezalı olduğunu unutmuşum.Feyk açtım o da onaydan geçmedi en son Refike ulaştım ondan yardım istedim o ulaşacaktı ama gerek kalmadan açılmış :ka21:
knk hoşgeldin ben senin 2.hesabın var sanıyordum birini gözüme kestirmiştim :D

morutan boğa burcu.jupiteri de koçta.muhteşem bi enerjiyle başlayacak ve kariyer sezonunu yaşayacak.(y)

serdar kellecinin transfer haberi verecekmiş gibi yapıp büyük boş yapması gerçekten reyting deliliğinin herkese bulaşabileceğini gösterdi
Serdar kellleci altyapi ile konularda baya bilgilidir ama konu transfer olunca ben içeriden bilgi alabilecek biri olarak görmüyorum onu. O da böyle izleyici çekme ugruna taraftar gazlayici basliklar atiyor. Geçmişte de böyle yapiyordu ve hala aynı tarzda devam ediyor.

knk hoşgeldin ben senin 2.hesabın var sanıyordum birini gözüme kestirmiştim :D %100de emindim

İşte oranlara takılmamak lazım zaten forum çok vaktimi aldığı için ben kendim istemiştim ceza almayı girmemek için :d

O günden bu yana ilk kez girdim

Yokluğumda Fatih hocamı da yediler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt