Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.575
- 12.550
- 2.868
Talisca yerine uğraşılacak adamilkay gelirse benden bilin
ilk ben yazdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca yerine uğraşılacak adamilkay gelirse benden bilin
ilk ben yazdım
yanlız serdar kelleci , nevzat falan hepsi sanki Talisca biraz babalayıp arka planda değişik işler vara getiriyor işi.Kadir ile Rodop gündemde çıkan tüm isimlere zor dedi ama çok kaliteli isimler alacakmışız.![]()
üzdü @semih aslan
kıymetini bilemedik . affet
omar linnes sener boey yedlini toplasan marianonun sol ayağı etmiyor
bunu ben çok eleştiriyorum. bizimkiler kendilerin pay çıkararak muhabirlik yapıyorlar . fenerliler söylenmesi istenlieni söyleyip kapatıyor konuyu abartılar yaparak.Fenerli gazeciler Kim'in boku 5m euro diye haber girerken bizim GSli gazeteciler Marcao'yu 8m satsada başları göğe erse.
Şaşırdım o mevzuya çünkü bonservisin %50si Emre Mor'a gidiyormuş, Volkan ayı olsa da özel olarak ilgilendi Fenerde 8 tane kanat varken bir de buna 4 m euro gömmeleri garip.
Asıl sorun borca batık durumda olmalarına rağmen 4 senede 4 ayrı kadro kuracak kadar transfer yapmaları.Muhtemelen de gelecek sezon Bankalar Birliği ödemeleri başlayacağı için bu sezon son şansları.Ali Koç şampiyonluk için çok zorluyor, Kulüpler Birliği başkanı bile oldu.Normal bir futbol ikliminde buna dayanmak zor ancak her sezon dominant bir takım çıkıyor şanslarına.Bu sene de biz oluruz umarım,keza Avrupa kupalarında olmayişimiz bir avantaj ama biz de Ali Koç gibi kadroyu aynı hızda yenileyemedik şimdilik.Top yönetim ve hocada.ortasaha manyaklığı var adamlarda gene anormal pozisyonlarla gol bulurlar , ama Kim'i sattıkları an biterler. en büyük avantajları oynayan ortasahaya ekleme yapıyorlar 150 tane tür adamla (ama bunca ortasaha manyaklar heralde)
o değil de 2017 deki öngörüm hakkıında konusalım biraz da.Şaşırdım o mevzuya çünkü bonservisin %50si Emre Mor'a gidiyormuş, Volkan ayı olsa da özel olarak ilgilendi Fenerde 8 tane kanat varken bir de buna 4 m euro gömmeleri garip.
Hurma ümitli olsa salmazdı bence, beleşe aldım parlattım şut demiştir.
Sanmıyorum renktaş. Bizimkiler iyi isimler alacağız diyormuş ama isim vermiyorlarmış. Bence bizimkiler birkaç isimle görüşüyor, ismi çıkanları da doğru olsa bile zor diyorlar. Yönetime isim sordum diyen gazeteci devamında zor dediler diyor.yanlız serdar kelleci , nevzat falan hepsi sanki Talisca biraz babalayıp arka planda değişik işler vara getiriyor işi.
goyogy bir yana Nevzat'ın da "BJK deki Talisca mı yoksa başka bir talisca mı gelir?" demeci mantıklı bir argüman olarakta geldi bana (ki bence olacak bir transfer değil - mali olarak yükü yüzünden)
belki torbadan harbi ilkay çıkar - onuda sanmıyorum ama
ben net ortasahamız olduğu anda %99 biziz diyorum. (tabi ufak dokunuşlar olsun kadro kalitesinde ) - tabii hakemler saçmalamazlarsaAsıl sorun borca batık durumda olmalarına rağmen 4 senede 4 ayrı kadro kuracak kadar transfer yapmaları.Muhtemelen de gelecek sezon Bankalar Birliği ödemeleri başlayacağı için bu sezon son şansları.Ali Koç şampiyonluk için çok zorluyor, Kulüpler Birliği başkanı bile oldu.Normal bir futbol ikliminde buna dayanmak zor ancak her sezon dominant bir takım çıkıyor şanslarına.Bu sene de biz oluruz umarım,keza Avrupa kupalarında olmayişimiz bir avantaj ama biz de Ali Koç gibi kadroyu aynı hızda yenileyemedik şimdilik.Top yönetim ve hocada.