Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb yine eskilerimizi topluyor

jesus farkı

"Brumanın faklı gelen sadece saçları oldu" hahahahah

asdasd.png

tam bir ananas

Süleyman Rodop: Mert Müldür, Galatasaray'ın gündeminden çıktı, Sassuolo son fiyat olarak 7 Milyon'a indi ama Galatasaray biz bu fiyata almayacağız dedi. İlerleyen günlerde fiyat düşerse neler olur bilemeyiz.
Emre Mor için 4 milyon, Onur Bulut için 3 milyonlar konuşurken ben 7 milyona alırdım 3-4+ bonuslara Boey'i sattım mı gayet iyi olurdu.

Ben Candaş'ın böyle bir açıklamasını hatırlamıyorum önceden yönetimdeydi ama dedikleri yapılmadı diye ayrılmıştı diye biliyorum.
Zaten hiçbir kişi böyle toksik kitleyi ben kurdum klublere iftiralar atiyoruz demez. Bu yönetimde olduğu dönemde kurulmustu hatta baya soylenti de vardi bunun hakkında. Sonra bu yonetimden gittikten bülent uslular çıktı meydana onlar devam ettiriyor sosyal medya yapılanmasını.

Twitter çok zararlı bir yer artık. Taylana yapılan yorumlara bende sinirlendim.

solbakken solbakken solbakken

🗣️Erhan Kaan Adıgüzel: Marcao için 12 Milyon € üstü teklif yok. Marcao, Zenit'i reddetti. (Derin Konsey - #DLive )

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

müldür nels abdül pva
raskin torreira ilkay
yunus sorloth kerem

Zaten hiçbir kişi böyle toksik kitleyi ben kurdum klublere iftiralar atiyoruz demez. Bu yönetimde olduğu dönemde kurulmustu hatta baya soylenti de vardi bunun hakkında. Sonra bu yonetimden gittikten bülent uslular çıktı meydana onlar devam ettiriyor sosyal medya yapılanmasını.
Diğer arkadaşlarda söyledi şimdi. O zaman net haklısınız umarım çıkmaz o zaman Okan Buruk bu konuda Murat Bereket'İn yeni iletişim sorumlumuz o sanırım Okan hocayı bilgilendirmesi ve yayına çıkma demesi lazım.

Twitter çok zararlı bir yer artık. Taylana yapılan yorumlara bende sinirlendim.
ne yazmıslar bilmiyorum ama tahmin etmek zor değil azcık taylan da sinirlense de sahada topunu oynasa. öyle basit oynamaya kalkıyor ki 2.lig takımları tutmaz takımında. hiç mi özeleştiri yapmıyor bu adam anlayamıyorum. az bucuk futbol oynayan bilir, aksam kafayı yastığa koyduğunda maçı değerlendirir nerde neyi eksik yaptığını tartarsın. bu onu bile yapmıyor. hep eksiklerinin olduğunu daha iyi olmam gerektiğini söyleyip de bir gram yol alamamak da başka başarı. çerçevesinden hiç çıkmayıp hiç riske girmeyip eksiklerini hiç gidermeden farklı sonuclar bekliyor ise ""ÇOK BEKLER" daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt