- 3 Temmuz 2012
- 139.558
- 87.980
- 5.338
fb yine eskilerimizi topluyor
jesus farkı
jesus farkı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Mor için 4 milyon, Onur Bulut için 3 milyonlar konuşurken ben 7 milyona alırdım 3-4+ bonuslara Boey'i sattım mı gayet iyi olurdu.Süleyman Rodop: Mert Müldür, Galatasaray'ın gündeminden çıktı, Sassuolo son fiyat olarak 7 Milyon'a indi ama Galatasaray biz bu fiyata almayacağız dedi. İlerleyen günlerde fiyat düşerse neler olur bilemeyiz.
Zaten hiçbir kişi böyle toksik kitleyi ben kurdum klublere iftiralar atiyoruz demez. Bu yönetimde olduğu dönemde kurulmustu hatta baya soylenti de vardi bunun hakkında. Sonra bu yonetimden gittikten bülent uslular çıktı meydana onlar devam ettiriyor sosyal medya yapılanmasını.Ben Candaş'ın böyle bir açıklamasını hatırlamıyorum önceden yönetimdeydi ama dedikleri yapılmadı diye ayrılmıştı diye biliyorum.
Diğer arkadaşlarda söyledi şimdi. O zaman net haklısınız umarım çıkmaz o zaman Okan Buruk bu konuda Murat Bereket'İn yeni iletişim sorumlumuz o sanırım Okan hocayı bilgilendirmesi ve yayına çıkma demesi lazım.Zaten hiçbir kişi böyle toksik kitleyi ben kurdum klublere iftiralar atiyoruz demez. Bu yönetimde olduğu dönemde kurulmustu hatta baya soylenti de vardi bunun hakkında. Sonra bu yonetimden gittikten bülent uslular çıktı meydana onlar devam ettiriyor sosyal medya yapılanmasını.
ne yazmıslar bilmiyorum ama tahmin etmek zor değil azcık taylan da sinirlense de sahada topunu oynasa. öyle basit oynamaya kalkıyor ki 2.lig takımları tutmaz takımında. hiç mi özeleştiri yapmıyor bu adam anlayamıyorum. az bucuk futbol oynayan bilir, aksam kafayı yastığa koyduğunda maçı değerlendirir nerde neyi eksik yaptığını tartarsın. bu onu bile yapmıyor. hep eksiklerinin olduğunu daha iyi olmam gerektiğini söyleyip de bir gram yol alamamak da başka başarı. çerçevesinden hiç çıkmayıp hiç riske girmeyip eksiklerini hiç gidermeden farklı sonuclar bekliyor ise ""ÇOK BEKLER" daha.Twitter çok zararlı bir yer artık. Taylana yapılan yorumlara bende sinirlendim.