- 18 Temmuz 2009
- 82.150
- 240.120
- 5.263
20 üstüne giden adama oynama izni çıkıyor da Newcastle daha yeni Botman'ı almadı mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece gece olur böyle şeyler. Çık kafesinden.Bu postun icinde boyle kaldim
Ekli dosyayı görüntüle 165063
premier lig zaten EPLBunlar epl de mi? Ben hala premier ligde diye düşünüyorum. Epl de ise oynayabilir herhalde. Yazarken de premier lig yazmıştım. Epl de ise sevilla mı New castle mı sorusunun cevabı marcao için sevilla olur bence.
Belki okan faydalanır, ft ve zorrent dönemindeki görüntüsü atalay gibiydiPrestij olarak mhy fbden gitmeden bizde emre k yi yollamamamiz gerekiyor
Ki emre kotu topcuda degil rotasyon icin iyi adam hatta
Belki kucuk bir detay ama gelecekde ki transferler icin onemlu
Milli oyuncu olmadığı için. Ben de ciddi sormuştum aslında premier lig de oynayabiliyor mu diye.

sorma yav bu dursun sahtekarında para falan yok galiba.Çok gerginim en boş ortasaha bizde ama millet bizden önce dolu ortasahasını yedekledi tıkabasa doldurdu. Böyle düzen böyle plan olmaz
Belki okan faydalanır, ft ve zorrent dönemindeki görüntüsü atalay gibiydi
watfordı tekrardan plye çıkartacak kadromoussa sisokko ndombele
----scarpa----------
![]()
Tamam ozaman beni niye bu yaşlı halimle manyağa bağlatıyorsunuz kipremier lig zaten EPLdoğru düşündün
Keşke gerçek olsa zaten çalışma izni alması için yüksek bonserviste vermeleri gerekir bu çalışma izni puan olayından dolayı 20 milyon pound'u önümüze koyarlar arkalarına bakmazlar bile ama Sven Botman'ı alıyorlar hali hazırda sol ayaklı alırlarsa sağ stoper alırlar Marcao için değil de Nelson için gelirler hatta gelmezler de parayı yatırdık Nelson artık bizim derler vuracağız kırbacı vuracağız kırbacı da derler Bu arada Nelson'un serbest kalma bedeli de 20 milyon pound civarı