Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.720
- 43.624
- 3.888
botmanı aldılar daha yeni ne marcaosu
Amacın ne bilmiyorum ama Sevilla taraftarı burayı okuyor hemen editle mesajını uyanmasinlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
botmanı aldılar daha yeni ne marcaosu
Marcao gidici zaten, takima en az 1 brezilyali sart. Melo tipi cok özledik, brezilya ya odaklanmak lazim uygun fiyatlara 1-2 genc potansiyeli yüksek olani alalim heriflerden kötü futbolcu cikmiyor yawtam taraftarin ozledigi turden bir orta saha cift yonlu tatli sert oynayan biri hirsli ve agresif psikolojik ustunlukde saglar agresifligi ile ayagida temiz ve pahali tutacagini zannetmiyorum yasi da 23
20 M "pound" - 23 M ediyor - kabaca. 25 zorlanır EPL ye düşüncesindeyim.Ncastle aliyorsa 30
yok tabi ama heyecan veriyorMarcao newcastle haberinin kaynağı fotospor muhabiri çok ciddiye almaya gerek yok.
Ümit yok ben fernando mendy gelsin duacı olurumsorma yav bu dursun sahtekarında para falan yok galiba.
?Amacın ne bilmiyorum ama Sevilla taraftarı burayı okuyor hemen editle mesajını uyanmasinlar
Tembellik veya özgüven kaybı olabilir gibi geliyor bana. Okan topçuların performansını arttıran bi hoca bakalım belki bedavadan bi oyuncu kazandırırIlk sezonu ortasahada fena degildi bence
Ozellikle kadikoy macinda muthis oynamisti
Amacın ne bilmiyorum ama Sevilla taraftarı burayı okuyor hemen editle mesajını uyanmasinlar
Emre Kılınç’ı ligde halen piyasası varken yurt içinde bir transferde takasta kullanmaya çalışalım.
Ne orta sahada ne kanatta olmadı bizde.
watforddan moussa sissoko gelebilir
Tam kolpa haber
Okan hayatda yollamaz emreyi
kendi stiline en yakin topcu emre (omarbayram yok statusunde)
rumenlerden derhal kurtulmamız gerek derhalSA.
Morutan satılmadı mı hala