Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40 Milyon pound'a ikisini birden verelim botmanı iade etsinler fiş duruyorsa.

Marcao newcastle haberinin kaynağı fotospor muhabiri çok ciddiye almaya gerek yok.

tam taraftarin ozledigi turden bir orta saha cift yonlu tatli sert oynayan biri hirsli ve agresif psikolojik ustunlukde saglar agresifligi ile ayagida temiz ve pahali tutacagini zannetmiyorum yasi da 23
Marcao gidici zaten, takima en az 1 brezilyali sart. Melo tipi cok özledik, brezilya ya odaklanmak lazim uygun fiyatlara 1-2 genc potansiyeli yüksek olani alalim heriflerden kötü futbolcu cikmiyor yaw

Ncastle aliyorsa 30
20 M "pound" - 23 M ediyor - kabaca. 25 zorlanır EPL ye düşüncesindeyim.

içiminde yağları erir Sevilla izler - marcao'da sınıf atlar lig anlamında EPL de iyi sezonda hemen atlama yapar ama şu oyntabilme olayı enteresan iniglterede. 25 lik kadorda 17 serbest 8 tanesi "home-grown" status olayı varmıs (yani ingiliz olmayanlar 21 yaşından önce 3 yıl mı ne ingiltere kulüğ bünyesinde olmalı homegrown sayılması için - Fabregas 16 yaşından beri Arsenalde diye örneklenmiş ) ... yan o serbest 17 de kontenjan olayına dahil marcao oraya gitse

kötü yorum yazarak marcaonun piyasasını düşürdüm

dent.gif

Şu Sevilla'nın Marcao ilgisi beni rahatsız ediyor

En son masaya oturduğumuzda Fernando'dan olmuştuk

Şimdi de sırf uyuzluğuna Denayer'i alırlarsa şaşırmam

Marcao konusunda acele etmemek gerekiyor hele ki 12 felan komik rakamlar.Çok fırsatlar çıkacak mesela Villarreal Pau Torres'i satacak bakarsınız Marcao'yu almak isterler

Torino aynı şekil stoperini satacağı konuşuluyor bakarsınız iyi paraya satıp Marcao'yu isterler

Yani böyle bir sürü daha fırsat vardır.Sadece gündemi iyi takip etmek gerekiyor.Marcao'nun menajeri de uyumasın bir zahmet salsın haberleri bütün klüplere

AL'de nerdeyse her hafta en iyi 11'e girmiş,Barcelona maçında duvar olmuş adamı da 20 milyon+ satamıyorsak,bu oyuncu alıp parlatma işi çokta bir şey ifade etmiyor açıkçası

Tabi şöyle kritik bir mevzu var Avrupa klüpleri bir oyuncu alacağı zaman oyuncunun sadece performansına değil karakterine kadar her şeyi araştırıyorlar.Kerem ile kavgasını görünce takım için huzursuzluk yaratabilir hissiyatı oluşturuyor olabilir..

Emre Kılınç’ı ligde halen piyasası varken yurt içinde bir transferde takasta kullanmaya çalışalım.
Ne orta sahada ne kanatta olmadı bizde.

Gerçekten tuhaf bir herif, 32 yaşında ama Watford a transfer olduktan sonra 36 lig maçının tamamında oynamış hatta ilk maç 71. dakika oyundan çıkmış geri kalanların hepsinde 90 dakika sahada kalmış EPL seviyesinde bile 32 yaşına bu kadar istikrarlı şekilde devam edebiliyor olması takdir edilesi
watforddan moussa sissoko gelebilir

Marcao dittikten sonra lider oyuncu profilimiz olmayacak en büyük sorun bu orta sahaya liderlik yapacak birileri lazım

Şu orta sahaya doğru düzgün seçim yapıp bir an önce getirsinler de geri kalanları son gün getirsinler mühim değil.
Marcao Kerem falan da gitmek istiyorsa hemen gitsin. Elimizdeki adamları bilip ona göre hareket edelim. Giderse de bir tek Mustafa için üzülürüm. Doğru düzgün şans bulamadan gitti diye. Bir de Halil gelirse sevinirim. Düzgün bir orta saha ile neler yapabileceğini çok merak ediyorum. Başka bir süper lig takımda görmek üzer beni açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt