- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
Hic istemiyorum bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanirim 18+ bonus. 24.5 verecekleri yok22 ye mi gidecek oluyor?
18 tmm para olarak bonus kısmı kritik detay ..ona göre total potansiyel getirisi hesaplanabilir.Sanirim 18+ bonus. 24.5 verecekleri yok
Cok agirBu adamı nasıl buluyorsunuz ? ben koyulan videolara bakınca adam arka tarfını kaldıramıyor defansif anlamda gibi gördüm , yaşta 30 - gelse gitmez kontrat sonuna kadar ... bilemedim. takip ettiğim bir adam değildi.
o zaman tamemn biz şimdi her masadayız kafası varya - fener bunla ilgileniyorsa harbi bizide süs diye yazmışlardır yanına. gerçi muhabirlerden tarzı farklı olan HY de söyledi bunu ama hiç bri muhabire inanasım yok hiç bri isimde.Cok agir
Cok kötü.
Fbnin gustavosu gibi su an.
24,5m o zaman Sevilla yı kanırtmış oluyoruzMuriel 26 yaşında sevillaya gitti bunlar yaş hesabını da yapamıyor
Sevillaya 24.5 a, atalanta ya 20.5 e gitti öyle bakarsan
bende öyle biliyorum piyasa değeri değilde sanki "toplam kazandırdığı para" gibisinden yapıyorlar o değerlendirmeyi18+bonus yazıyor renktaş haberlerde. Transfermakt’a bakmamak lazım. Oraya bonusları falan topluyorlar. Sonraki satıştan pay varsa onu da ekliyorlar. Haberlere bakmak lazım.
18+x iyidir bence18+bonus yazıyor renktaş haberlerde. Transfermakt’a bakmamak lazım. Oraya bonusları falan topluyorlar. Sonraki satıştan pay varsa onu da ekliyorlar. Haberlere bakmak lazım.
O sırada MonchiBanegayı unutmadık, Marcaoya karşılık Lamela, Münir, Ocampos, Martial falan istesin bizimkiler, yapabildikleri kadar pislik yapsın bizimkiler, severim pisliği
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi