Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.531
- 102.617
- 5.238
Sevilla'ya Abdül'ü mü satsak ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Cicaldau kalması lazım potansiyelli oyuncu Taylan ve Berkanin yerine Altı numara oynayabilir Cicaldaunun yanına iyi oyuncu alınırsa daha iyi işler yapar ama diğerlerine katılıyorum Diagne ve Gomis ile olmaz
öyle bencede - sadece gaza geliyor insan şapkadan tavşan çıkar mı diye (fazla para olarak değil - harbi iyi maliyet desteği verir mi tottenham kafası briaz) bencede ultra zor.ndombele imkansız
Vodi bro, sen?
ortasahaya para kalmayacak... ya da yabancı postalamakla uğraşacağız kontenjan ve bütçe açmak için.
gönül ister tabi hepsi olsunda
ben bunu Morutan için düşünüyorum - Cica çok hayalet kaldı bu sene (tabi araksındaki ortasahanın hali malumdu bu sezon ayrıda ) hep çizgiye çekilip top alma sorumluluğunu çok göstermedi- o pozisyonun topçusu adam eksiltip göbekten içeri doğru topla girebilmeli yerine göre bana göreBence Cicaldau kalması lazım potansiyelli oyuncu Taylan ve Berkanin yerine Altı numara oynayabilir Cicaldaunun yanına iyi oyuncu alınırsa daha iyi işler yapar ama diğerlerine katılıyorum Diagne ve Gomis ile olmaz
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yönetim o hataya düşmez - OKan'da düşmez ... biliyorlar bu sezon ne oldu - FT ve Burak niye gitti , futbolda ortasahasız ve maç tutamayan , oyunu olmayan takım yüzünden. O konuda rahatım ... sadece lig+kupa olan sezonda ortasaha ya da farklı pozisyonda istisna olmayacaksa 1 topçuya çok para harcama taraftarı değilim.Bütün bu saydıklarının olması ve sonunda yine Berkan Taylan cicaldau orta sahasına kalmamız yok mu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi