Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndombele imkansız
öyle bencede - sadece gaza geliyor insan şapkadan tavşan çıkar mı diye (fazla para olarak değil - harbi iyi maliyet desteği verir mi tottenham kafası briaz) bencede ultra zor.

bugünden başlayarak çok hareketli hafta olacaktır - bugün Okan - Yönetim - Cenk toplantısı varya . tüm teklif şartlar yatırılacaktır heralde.

ortasahaya para kalmayacak... ya da yabancı postalamakla uğraşacağız kontenjan ve bütçe açmak için.

gönül ister tabi hepsi olsunda

Bütün bu saydıklarının olması ve sonunda yine Berkan Taylan cicaldau orta sahasına kalmamız yok mu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nelsson gitmeyecekse denayere de gerek yok çünkü adım gibi eminim ki luyindama elde kalacak ve okan oynatacak

Bence Cicaldau kalması lazım potansiyelli oyuncu Taylan ve Berkanin yerine Altı numara oynayabilir Cicaldaunun yanına iyi oyuncu alınırsa daha iyi işler yapar ama diğerlerine katılıyorum Diagne ve Gomis ile olmaz

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben bunu Morutan için düşünüyorum - Cica çok hayalet kaldı bu sene (tabi araksındaki ortasahanın hali malumdu bu sezon ayrıda ) hep çizgiye çekilip top alma sorumluluğunu çok göstermedi- o pozisyonun topçusu adam eksiltip göbekten içeri doğru topla girebilmeli yerine göre bana göre

Yazılanları okuyorum da yasaklansın denilmeyen kişi kalmamış sanırım.Bu gidişle kimse paylaşılamayacak forumda.

Ülkece çok seviyoruz yasakçı zihniyeti,bence bu kadarına gerek yok hepimiz kimin ne olduğunu biliyoruz artık az çok,bilmeyenler için de arkadaşlarımız çok güzel bir liste yapmış.Haberler paylaşılsın,tanımayanlar da listeden ne olduğunu anlar artık heralde.Tabii bu görüşüm,art niyeti bariz belli olan yago gibiler dışında.

Transferlerin avusturya kampına yetişmesi lazım oda zor gorunuyor eğer yetismezse takıma alismadan olmaz alınacak futbolcularin takma alsmalari lazım yine koca sezon çöp olmasın

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütün bu saydıklarının olması ve sonunda yine Berkan Taylan cicaldau orta sahasına kalmamız yok mu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yönetim o hataya düşmez - OKan'da düşmez ... biliyorlar bu sezon ne oldu - FT ve Burak niye gitti , futbolda ortasahasız ve maç tutamayan , oyunu olmayan takım yüzünden. O konuda rahatım ... sadece lig+kupa olan sezonda ortasaha ya da farklı pozisyonda istisna olmayacaksa 1 topçuya çok para harcama taraftarı değilim.

Nokta atışı golcü almaları lazım yarım yamalak adamlarla bu iş olmaz. Geleni sokacak adam lazım.

çok tekip ederdim FCN blogu eskiden - varlığını bile unutmuşum.

valla adamlarla pazarlıkta gerekirse şunu bile derim "baba siz barçadan 60-70 geilr bekliyorsunuz şu adamınız için, bu kadarda 2m-3m pazarlığı yapmayıverin" derim , yerlerse alırlar . Ben medyaya inanmak istemiyorum sinir bozmalarında rağmen

pazarlığı ne oranda olduğunu yöneticiler bilir ve hiçbiride hiç bir muhabir sızdırmaz bunu tam anlamıyla .

Sevilla muriel‘e 24.5 mio ödemis. 18+ bonus o halde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt