Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.383
- 18.566
- 1.338
Kim lan o nes ziona neresi ne diyo bu deli
Sanson’muş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim lan o nes ziona neresi ne diyo bu deli
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merhaba motz yaprak sarması sever misin?furkan merhaba
skorer mi. öyleyse hemen gelsinbu sanson forvet arkası gibi bişi sanırım ama driplingi ve ilerde presi olan biri. çok pas mevzularına katılan bir o.s değil gibi. fransadaki istatistiklerine bakıomda.
merhaba motz yaprak sarması sever misin?
TransferSimo tweeti gördügüm an herife küfür etmeyi istiyorum. Acik acik yazsana lan

Sansonu tanıyor musun reis tanıyorsan bir analiz alalım.90lar doneminden meshur ayni menseli oyuncumuz *norman mapeza sonrasi yine ayni bolge den bi oyuncu.
hafizam yaniltmiyorrsa , *le havre de cok iyi bir sezon gecirmisti- haliyle *lyon aldi, rudy garcia doneminde hatirladigim, hem santrafor hem kanat olarak oynatiliyordu. sakatliklar da yasamasi dolayli duraklama donemi vs derken le havre deki gibi bir performans sunamadi... is ciddilesirse daha detayli nacizane bir kac sey karalamak isterim - gerek gorulurse...
eskiler bilirler ; efsane tugay'imiz *donemi - blacburn rovers takiminda
on alanda kule ikili ; bizim *shabani nonda ~ guney afrikali *benni mccarthy oynardi...
bu bizle ilgili haber de ismi gecen oyuncunun tipoloji olarak tarzini *benni'nin tarzina benzetiyorum.
Jankat kalede maç TRT Spor da
Sanson ile ilgili 1 video izledim şimdi. Eğer o videodaki gibi diriyse marsilya dönemindeki gibi bu ligin tozunu attırır. Tam bir iki yönlü orta saha meziyetleri sahip gözüküyor driplingleri adam eksiltmeleri iyi. Rakibe karşı korkmadan ayakta kalarak hamlenyapıp top kazanıyor. Ortadan aldığı topları kanada çok iyi taşıyor. Topla ilk buluşması iyi. Bence o videoya göre gayet başarılı bir oyuncu. Ama dediğim gibi sadece marsilya dönemini koymuşlar. Aston villa da ne yaptığı belli değil.sanson analizi yapmalı derhal bir türk futbol yorumcusu. adamı kimse bilmiyor tam bir kapalı kutu
Üstad yazdığın gibiyse bu adam Berkan'ın driblig yapan versiyonu. Bize o pozisyon bu özelliklerle birlikte pasör olan biri lazım kanımca..bu sanson forvet arkası gibi bişi sanırım ama driplingi ve ilerde presi olan biri. çok pas mevzularına katılan bir o.s değil gibi. fransadaki istatistiklerine bakıomda.
Ben de duydum admirim ama doğrulatmadan yazmak istemedim