Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar topçu tanırım, bilirim.

Bu Sanson hakkında aklımda kalan hiç bir şey yok neredeyse.

Maliyetleri benzer olacaksa Fulgini'ye çöksek keşke

İlk 11 oynuyor neredeyse, göndermek zorunda değillerki.

Bence de Sassuolo ucuza göndermemekte haklı, 5e almışlar oynatıyorlar bayağı 8e vermeleri bile gerçekçi durmuyor.
O zaman zaten biz hata yapıyoruz. Adamlar vermek istemiyorsa sen almak istiyorsan ozaman paşa paşa bayılacaksın o parayı. Söylediğim gibi takip etmiyorum. Ama sürekli 11 oynuyorsa ve adamların işine yarıyorsa, istedikleri parayı da veremiyorsan zorlamanın mantığı ne?

Riske girmeye gerek yok. Asist kralı Vargas, Gol kralı Umut Bozok, Bu sezon 6 numarada iyi olan Fernando.
8 numaraya da Morgan Sanson.
Orta sahada Kerem, Fernando, Sanson, Vargas, Solbakken
Forvet Umut Bozok

Bu varken sözlükten link vermek ha

sanson analizi yapmalı derhal bir türk futbol yorumcusu. adamı kimse bilmiyor tam bir kapalı kutu

O zaman zaten biz hata yapıyoruz. Adamlar vermek istemiyorsa sen almak istiyorsan ozaman paşa paşa bayılacaksın o parayı. Söylediğim gibi takip etmiyorum. Ama sürekli 11 oynuyorsa ve adamların işine yarıyorsa, istedikleri parayı da veremiyorsan zorlamanın mantığı ne?
Geçen sene 25 maçta ilk 11 total 33 maçı var.

yedek 6; Fernando

as 6: Gueye

as 8: Sanson

forvet: sorloth

EPL maçları çok az ama SSport Plus'ta bulunur belki. Burada bir site paylaşılıyordu, oradan bulunur da hatırlayamadım. Ligue 1'de izliyordum. Turgay Kıran'ın seçim dönemlerinde verdiği Fransız futbolcu vaatlerinden biri olduğu için ekstra dikkat kesilmeme yol açıyordu. Ondan iyi bildiğim birisi.
Top sürebliyosa gelsin valla

Ruben ribeiroya bile tamamım yeterki tek top zırvalığı bitsin artık

Mustafa + boey artı bir miktar para verip bir Fransız takımının en potansiyelli adam yiyen on liberosunu alın gelin işte

Sanson bitmiş olabilir.

Galatasaray'da transferde neler oluyor? Solbakken'e teklif yapan yapana, teklifi geri çeken çekene... Morgan Sanson'dan haber var. Morgan Sanson Galatasaray'a geliyor mu gelmiyor mu? Marcao'da çözüm yoluna mı gidiliyor? Marcao Sevilla'ya gidecek mi? Sevilla'nın gerçek teklifi ne? Arda Turan'dan olay açıklamalar... Arda Turan'ın açıklamaları Spor Gecesi'nde...

1656444929246.webp

ajandama bugun icin 'bombalar patlayacak' seklinde not almısım. baska salı mıydı o?

Sanson bitmiş olabilir.

Galatasaray'da transferde neler oluyor? Solbakken'e teklif yapan yapana, teklifi geri çeken çekene... Morgan Sanson'dan haber var. Morgan Sanson Galatasaray'a geliyor mu gelmiyor mu? Marcao'da çözüm yoluna mı gidiliyor? Marcao Sevilla'ya gidecek mi? Sevilla'nın gerçek teklifi ne? Arda Turan'dan olay açıklamalar... Arda Turan'ın açıklamaları Spor Gecesi'nde...

Ekli dosyayı görüntüle 165224
Editörleri yine clickbait yapmamıştır umarım.

ndombeleden sansona da düşülmez ki dursun be şu isimleri sızdırmasaydınız keşke torreira ndombele gueye hiçbiri gelmicek bunların

sonra taraftar bize niye sövüyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt