- 3 Haziran 2015
- 57.253
- 66.445
- 4.143
Yani aciklanmayacakrodop önemli bir ismi 2gün içinde açıklayacaklarını düşünüyorum diyo. 6 no için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani aciklanmayacakrodop önemli bir ismi 2gün içinde açıklayacaklarını düşünüyorum diyo. 6 no için
İnşallah öyledir.Denayer ve Fernando gelmiş bile bazılarına göre.
darbeye bağlı sakatlıklardır belki üstat enseyi karartmayalım :d uzun süre sakat kalmamış. en uzun sakatlığı çapraz bağ.Sanson sakatlanmazsa, kroniğe bağlamazsa bayağı severiz. Son yıllarda aradığımız şeyleri yapan birisi.
ANK da öyle söylüyordu ama 6 alıyorsak neden Fernando gerekiyor. Fırsat diye yedeğe aldığımızı sanmıyorum. Acaba 10 numarayı Cica giderse mi alacağız. O da saçma.fernanda + 6no yu birlikte açıklayacaklar galiba. fernando kesin gelecek diye anladım
rodop önemli bir ismi 2gün içinde açıklayacaklarını düşünüyorum diyo. 6 no için
fernanda + 6no yu birlikte açıklayacaklar galiba. fernando kesin gelecek diye anladım
Yine kolpamı yapıyorsun yoksa tanıyor musun oyuncuyu doğru söylesezon ortasında hamza akman sansonun ensesine vurup formayı alacaktır kimsenin şüphesi olmasın
1.4Omar bizden hala 2m Euro mu kazanıyor
Gsye gelsin takıma abilik yapsın dediler takım disiplinsizlikten kırıldıarda rafinhayla görüşüom diyor bize getir