Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gsye gelsin takıma abilik yapsın dediler takım disiplinsizlikten kırıldı

İrfan transferinde arda bağlar dediler fb elimizden aldı

Smokinle altyapının maçına gitti gençler kaçan kaçana

Sorsan lafta dünyayı kurtarıyo ama etki 0
Sepetlememiz çok iyi oldu bu uğursuz herifi.

Sağ beke o kadar para verilmez deniyorsa anlayabiliyorum fakat Sassuolo zaten 5 vermiş adama pazarlık yaparken kaç olmasını bekliyorsun ki pahalı oluyor.
Bizde lyundama ya bir sürü para bayıldık ama 1-2 ye elden çıkartmaya bakıyoruz. Önemli olan mert e Avrupa da başka bir takım kaç para verir? 8 milyon veren olsa sassulo bizle hiç pazarlık bile yapmadan gönderirdi. Önemli olan onların merti ne kadar takımda tutmak istedikleri. Zarar etmeden gönderelim de diyebilirler faydalanacaklarını düşünmüyorlar ise.

keşke... kimse de ses etmez böyle olursa. diğer türlü 7m çok geliyor
7 çok değil aslında. daha fazla istiyor bile olabilirler. 4.7'ye almışlar, bizim sınır olayını da biliyorlarsa 30 maçta oynattıkları milli oyuncu için ucuz bile sayılır.

bize çok geliyor çünkü o bölgeye para gömmek abes geliyor.

Bizde lyundama ya bir sürü para bayıldık ama 1-2 ye elden çıkartmaya bakıyoruz. Önemli olan mert e Avrupa da başka bir takım kaç para verir? 8 milyon veren olsa sassulo bizle hiç pazarlık bile yapmadan gönderirdi. Önemli olan onların merti ne kadar takımda tutmak istedikleri. Zarar etmeden gönderelim de diyebilirler faydalanacaklarını düşünmüyorlar ise.
İlk 11 oynuyor neredeyse, göndermek zorunda değillerki.

Bence de Sassuolo ucuza göndermemekte haklı, 5e almışlar oynatıyorlar bayağı 8e vermeleri bile gerçekçi durmuyor.

Üstad full maçı varmı ben bulamadım
EPL maçları çok az ama SSport Plus'ta bulunur belki. Burada bir site paylaşılıyordu, oradan bulunur da hatırlayamadım. Ligue 1'de izliyordum. Turgay Kıran'ın seçim dönemlerinde verdiği Fransız futbolcu vaatlerinden biri olduğu için ekstra dikkat kesilmeme yol açıyordu. Ondan iyi bildiğim birisi.

Sanson sakatlık konusunu bilmiyorum lakin Fransa'da izlediğim Sanson'da top sürme, araya zehir salma ve uzun zamandır bizim orta sahalarda olmayan uzaktan şut özellikleri ile 8 no da istediğimizi verebilir tabi son durumunu ve sakatlık durumunu bilmiyorum beğendiğim bir oyuncudur. Villa'da net 1.6 aşıyormuş sanırım maaşıda iyi seviyede olur diğer ismi geçenlere bakınca.

U19 avrupa sampiyonasi yari final macinda muthis bir gol atti, gecen de yazmistim 1 yil sozlesmesi kaldi tam bir firsat transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt