Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Üstad full maçı varmı ben bulamadımSanson sakatlanmazsa, kroniğe bağlamazsa bayağı severiz. Son yıllarda aradığımız şeyleri yapan birisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad full maçı varmı ben bulamadımSanson sakatlanmazsa, kroniğe bağlamazsa bayağı severiz. Son yıllarda aradığımız şeyleri yapan birisi.
tutma ihtimali %15 falanYine kolpamı yapıyorsun yoksa tanıyor musun oyuncuyu doğru söyle
Sepetlememiz çok iyi oldu bu uğursuz herifi.Gsye gelsin takıma abilik yapsın dediler takım disiplinsizlikten kırıldı
İrfan transferinde arda bağlar dediler fb elimizden aldı
Smokinle altyapının maçına gitti gençler kaçan kaçana
Sorsan lafta dünyayı kurtarıyo ama etki 0
Kaç maçını izledin ben videosuna bile bakmadım kötü mü o kadar sakatlığı dışında.tutma ihtimali %15 falan
Bizde lyundama ya bir sürü para bayıldık ama 1-2 ye elden çıkartmaya bakıyoruz. Önemli olan mert e Avrupa da başka bir takım kaç para verir? 8 milyon veren olsa sassulo bizle hiç pazarlık bile yapmadan gönderirdi. Önemli olan onların merti ne kadar takımda tutmak istedikleri. Zarar etmeden gönderelim de diyebilirler faydalanacaklarını düşünmüyorlar ise.Sağ beke o kadar para verilmez deniyorsa anlayabiliyorum fakat Sassuolo zaten 5 vermiş adama pazarlık yaparken kaç olmasını bekliyorsun ki pahalı oluyor.
7 çok değil aslında. daha fazla istiyor bile olabilirler. 4.7'ye almışlar, bizim sınır olayını da biliyorlarsa 30 maçta oynattıkları milli oyuncu için ucuz bile sayılır.keşke... kimse de ses etmez böyle olursa. diğer türlü 7m çok geliyor
2 tane 6 numara almamız gerekiyor. Fernando yedek. Önüne as 6 numara da alınmalı. Alınacak 6 numaranın yedeği yok.Fernando zaten 6 numara. Gelirse 11 de oynar. 2 tane 6 numara alacak değiliz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk 11 oynuyor neredeyse, göndermek zorunda değillerki.Bizde lyundama ya bir sürü para bayıldık ama 1-2 ye elden çıkartmaya bakıyoruz. Önemli olan mert e Avrupa da başka bir takım kaç para verir? 8 milyon veren olsa sassulo bizle hiç pazarlık bile yapmadan gönderirdi. Önemli olan onların merti ne kadar takımda tutmak istedikleri. Zarar etmeden gönderelim de diyebilirler faydalanacaklarını düşünmüyorlar ise.
EPL maçları çok az ama SSport Plus'ta bulunur belki. Burada bir site paylaşılıyordu, oradan bulunur da hatırlayamadım. Ligue 1'de izliyordum. Turgay Kıran'ın seçim dönemlerinde verdiği Fransız futbolcu vaatlerinden biri olduğu için ekstra dikkat kesilmeme yol açıyordu. Ondan iyi bildiğim birisi.Üstad full maçı varmı ben bulamadım
Muslerafernando - sanson olacak gibi
2 tane 6 numara almamız gerekiyor. Fernando yedek. Önüne as 6 numara da alınmalı. Alınacak 6 numaranın yedeği yok.
Bu fernandonun hapis mevzusu ne bilen var mi