Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üzücü bir haber vereyim mi solbakken hakkında.6-7 avrupa kulubu solbakken için uğraşıyormuş
verüzücü bir haber vereyim mi solbakken hakkında.
Sami bakiyorum her masada varsin Rodop Yürekli Beyaz hepsini ayni alet ile mi izliyorsun6-7 avrupa kulubu solbakken için uğraşıyormuş
Adama şampiyonluk primleri verilmemiş. O da buna karşılık mahkemeye gitmiş, mahkemeyi kazanmış ama yeni yönetim ile sözleşme yaparken bu konu da da sulh sağlanmış.Cenk ergün kulübe icra yollamış sanırım, harun muslu yine kaos peşinde
başkanları bırakmıyormuş, solbakken de avrupa kupalarında oynamak istediği için gelmek istemiyormuş.
marcao'yu alip rizeye kiralayacakmis benfikaoo it benfica kapımıza mı gelmiş
Can tongo denen herifin twitter hesabı kapatılmalıterimciler salın artık bu takımı. işleri güçleri entrika
Cenke herhaldedursun'a mi diyor
"duayen olmak kolay bir iş değil"Sami bakiyorum her masada varsin Rodop Yürekli Beyaz hepsini ayni alet ile mi izliyorsun
Nasılsın?muslera
nellson
denayer
van anholt
geueye
ndombele
sanson
talisca
solbakken(vargas)
botheim
shomorudov
morutan
12 yabancı böyle olsun
Yav bu spacete yangın yapanlar 10 binin peşine düşer gelmiş burada hava yapıyorAdama şampiyonluk primleri verilmemiş. O da buna karşılık mahkemeye gitmiş, mahkemeyi kazanmış ama yeni yönetim ile sözleşme yaparken bu konu da da sulh sağlanmış.
nefret ettirdiler iyice. bu nasıl bir oluşumdur, kene gibi yapıştılarCan tongo denen herifin twitter hesabı kapatılmalı