- 31 Ağustos 2021
- 70.459
- 50.413
- 3.843
Ordan gelecek paraya ek yap çak Mert Müldürü işte hala o kafa devamsa ...Boey gidiyor.
üstad ben bu solbakkene taktım ... almamız lazım şu adamı. Yakında biz 2 versek biri 3 -4 verecek hemen Bodo'ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ordan gelecek paraya ek yap çak Mert Müldürü işte hala o kafa devamsa ...Boey gidiyor.
emre akbaba gönderirlirse yerli 10 no için aday recep niyaz via karakullukçu
tatilini yapıp dönerHY: “Boey Fransa’da kendine kulup arıyor. Bu nedenle izinli.”
Küfür mü istiyorsun haemre akbaba gönderirlirse yerli 10 no için aday recep niyaz via karakullukçu
Liseden mezun diye diyorlar da adamın işi bu çoluğuna çocuğuna buradan pra götürüyorcenk ne zaman oz evlat olmus kı? hep parayla calisan prof. degil mıydı?
bu haluk ve gökhanın niyeti bozuk. terimcilerin içinde başı çekiyorlar. adım gibi emindim cenk ergüne de saldıracaklarına, belli birsüre sonra okana da saldıracaklar daha durun.Abi bunların kafa yanmış. Adam Liseden mezun diye kulübe dava açıp hakkını alamazmış
Orsici alamazmıyız kanka 8eNeymiş Ligimizin Marka degeri düşükmüş o yüzden 8-10 normalmiş
Ekli dosyayı görüntüle 165252
Al bakalim ozaman 8 milyona 29 yasindaki orsici marka degeri olmayan bir ligten görelim geçiniz abi Haluk yürekli bitmistir benim için yallah Tier 8 herif
Sanson kronik yaw ugrasamayiz
sözleşme uzattı maalesefOrsici alamazmıyız kanka 8e
çok büyük saçmaladılar o konudaNeymiş Ligimizin Marka degeri düşükmüş o yüzden 8-10 normalmiş
Ekli dosyayı görüntüle 165252
Al bakalim ozaman 8 milyona 29 yasindaki orsici marka degeri olmayan bir ligten görelim geçiniz abi Haluk yürekli bitmistir benim için yallah Tier 8 herif