Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.754
- 43.664
- 3.888
HY: “Galatasaray’da teklif alan birçok oyuncu var, Ömer Bayram bunlardan biri.”
Çok ciddiyim Ömer bayramin film teklifi alması transfer teklifinden daha olası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HY: “Galatasaray’da teklif alan birçok oyuncu var, Ömer Bayram bunlardan biri.”
Senin isteklerine göre mi hareket edecek koca camia kolpaaaaBu sansonu hiç ama hiç istemiyorum isinmadim gelmesini de istemiyorum
Ben hala o konuda dediğimde ısrarcıyım. Bodo 5 istiyor deniliyor. Devre arası bizim gündemimizdeyken Türk muhabirler 2,5'a biter diyorlardı, Bodo daha sonra 7 istiyoruz falan demişti.Ordan gelecek paraya ek yap çak Mert Müldürü işte hala o kafa devamsa ...
üstad ben bu solbakkene taktım ... almamız lazım şu adamı. Yakında biz 2 versek biri 3 -4 verecek hemen Bodo'ya
Hangi gerizekali kulup teklif yapmis ömere. Yeni cikan ekiplerden biridir kesinHY: “Galatasaray’da teklif alan birçok oyuncu var, Ömer Bayram bunlardan biri.”
4 milyonluk teklif ile heriflerin masasina oturup „hirvat ligi bok gibi daha fazla yok“ diye diretirsek yumuşarlar belkiOrsici alamazmıyız kanka 8e
Hangi gerizekali kulup teklif yapmis ömere. Yeni cikan ekiplerden biridir kesin
Sizin liginiz bok siz ondan da bok bi takımsınız diyelim4 milyonluk teklif ile heriflerin masasina oturup „hirvat ligi bok gibi daha fazla yok“ diye diretirsek yumuşarlar belki
Teklif dediği bonservisini verin bedava alalım şeklindedir.HY: “Galatasaray’da teklif alan birçok oyuncu var, Ömer Bayram bunlardan biri.”
eyupsportHangi gerizekali kulup teklif yapmis ömere. Yeni cikan ekiplerden biridir kesin
dursun gemileri yakıp bodoya 3 solbakkene 1m imza parası vermezse bu saatten sonra olmaz bu işBen hala o konuda dediğimde ısrarcıyım. Bodo 5 istiyor deniliyor. Devre arası bizim gündemimizdeyken Türk muhabirler 2,5'a biter diyorlardı, Bodo daha sonra 7 istiyoruz falan demişti.