Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bole olucagi o kadar belliydi ki :asd: milletin 1 sezonda tekrar planlamaya basladi. sonra neden tutmuyor bisey :asd:
moruklarla yıllardır deniyoruz zaten , genclerle aynen devam etmeliydik , ama ortada no name bir isim bile yok
FT gibi hocalar gençlerle basarili olamaz , ama okanin basarili olması aslında no name isimlerle daha olası
Omurgaya saglam 6-8 kafi idi

——Orsic——-Sörloth——Solbakken—
———————Talisca———————-
————Sanson——dombili—————
-PVA——Bardakci—-Denayer—Muldur-
———————Okan/Batu——————

Nasil aldin bunlari diyeceksiniz

Marcao sattim 15 kitledim 15i komple Talisca‘ya

Keremi sattim 13 Yunusu sattim 8 oldu 21 Nelssonu sattim 13 oldu 34.

34ü gömdüm Orsice 13 kaldi 21 Bodo‘ya verdim 1.5 oyuncuya verdim 1.5 5 yildan 9 ordan gitti toplam maasiyla. Müldürü bitirdik 9 verdik. Denayeri kitledim ve Sörlothu kiraladim dombili kiraladim Umut Bozok bitirecek bile param kaldi.
sil

Sansonu tanıyor musun reis tanıyorsan bir analiz alalım.
sevgili naci,
yakin gecmiste hangi baslikti suan hatirlamiyorum bir mesaj eklemistim kendisine dair... + , *alinacaksa-da *saglik kontrolu iyice yapilsa dogru olur. <-> knee/diz ozellikle. gecen sene *nisan da yasadimisti yanlis hatirlamiyorsam~*sonbahar da donmustu...

Mert Müldür Sassoulo da biraz bu dediğin gibi oynuyordu ama milli takımda tam tersine hücum koşularını sık sık izlediğimiz bir sağ bekti ki Okan Buruk Başakşehir de Rize de filan hep beklerini hücumda aktif şekilde kullanmıştı. Mert Müldür İtalya da hele ki Sassoulo da de Zerbi ve Dionisi gibi hocalar ile oynaması oyun profilini geliştirmiştir tabii ki

Eğer olur da transfer edilirse Mert Müldür ü bayağı bayağı hücum tarafında izleyeceğimize inanıyorum
sassuolo ozelinde , farkli basliklarda, daha once detayli nacizane *de zerbi ozelinde yapmis oldugum yorumlarda, m muldur'e bold sekilde deginirken ,oyunda taktiksel olarak aldigi gorevler ve cizgilerini de ozellikle deginmeyi uygun buldmustum. cunku , italyan hocanin oynattigi oyun turu tandansli olusumlar ve de taktiksel dizayn odakli kurgular ana tema idi kullandigi sistem taktik kurgular ve bunlara uygun oyuncu tipolojileri.

misal o takimda muldur, senin de dedigin gibi ofansta yer almasi son alternatifti. bu oyuncu tipolojisi veya kalitesi yetenegi ile alakali degil - bilakis hocanin oyun kurgusunu bold sekilde deklare edip herkesin *cizili gorevlerin disina cikmamasi ile alakali idi. misal ,*berardi takimin as ve de en buyuk yildizi, *defansi nerdeyse yok gibi,bu da bilinne bir durum italya ozelinde...<-> misal olarak soyle bir benzetme yapayim, yani hagi gibi takiliyordu sagda. bunun defansif gorevi de haliyle arkasinda olan muldure yukletilmisti. bu bastan yazilip cizilmis *sezonluk planlama taktiksel kurgularda bold sekilde belli edilmisti. muldur den istenen durum oyun baslangic ve olgunlasmaya gecerken topu kale stoper veya dmlerden aldiginda rakip yari alana ulastirmak gecirmek, berardi 'ye ulastirmak ve veya on merkezdeki diger ekurisine.

okan buruk hoca ozelinde de, senin dedigin sekilde - okan hoca basaksehir oyun tandansli taktik olusumlarda mulduru daha ozgur ve de on alanda hatta ceza sahasina bolca giren bir sekilde de gormemiz mumkun,
bunda nazarimdaki en buyuk done, onundeki oyuncunun berardi profilinde defansif yapmayan degilde, takim defansina kanat bekine bolca yardim destek eden ornk *yunus ,vs nin katkilariyla *mulduru onlerde kollektif her hafta gorebilecegiz... tum bunlar elbette, sayet kendisini alirsak.

italyan taktisyenlerin katkisi elbette cok olmustur bence de. daha once de buna ozellikle vurgu yapmistim. hem taktik yonden ne guclu lig olan italya, hem son donemlerin en ses getiren jenerasyon hocalarindan de zerbi ile calismis olmasi ,akabinde dionisi,, donanimsal olarak taktik ve teknik anlamda olumlu faydali olmustur kendisine.

arti eksi ve genel profiline yonelik nacizane yazacaklarim /eklemeler vs elbette yapmayi dusunuyorum. oncelikle is resmiyete dokulsun gerisi kolay.

selamlar,

bu arada raskini şimdi izledim. berkanla alakası yok bilekleri ince. nasıl berkana benzettiniz anlamadım

Genç yapılanması komple genç olmaz. İstenilen isimler doğru, bize tecrübe ayaklar lazım. Kadroda zaten oldukça genç var, daha halil solbakken falan da gelebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt