- 3 Ağustos 2019
- 2.148
- 2.916
- 648
Yav erden timur geçende demedi mi bu tarz işler olmayacak diye hatta ilk alternatif isimler açıklanır dedi bunlar niye oturma organından uyduruyorlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
moruklarla yıllardır deniyoruz zaten , genclerle aynen devam etmeliydik , ama ortada no name bir isim bile yokbole olucagi o kadar belliydi kimilletin 1 sezonda tekrar planlamaya basladi. sonra neden tutmuyor bisey
![]()
sil——Orsic——-Sörloth——Solbakken—
———————Talisca———————-
————Sanson——dombili—————
-PVA——Bardakci—-Denayer—Muldur-
———————Okan/Batu——————
Nasil aldin bunlari diyeceksiniz
Marcao sattim 15 kitledim 15i komple Talisca‘ya
Keremi sattim 13 Yunusu sattim 8 oldu 21 Nelssonu sattim 13 oldu 34.
34ü gömdüm Orsice 13 kaldi 21 Bodo‘ya verdim 1.5 oyuncuya verdim 1.5 5 yildan 9 ordan gitti toplam maasiyla. Müldürü bitirdik 9 verdik. Denayeri kitledim ve Sörlothu kiraladim dombili kiraladim Umut Bozok bitirecek bile param kaldi.
geçen sene ki genç sevdası erken bitti
yine kasarlara yöneliyoruz bakiyorumda
ezbere yorum olmuş biraz bence. kimse bitik herif istemiyor kaliteli isim istiyor. konusulanlar da o kadar yaşlı değil ayrıyetten solbakken umut ve mert müldür gibi gençler de isteniyorbole olucagi o kadar belliydi kimilletin 1 sezonda tekrar planlamaya basladi. sonra neden tutmuyor bisey
![]()
geçen sene ki genç sevdası erken bitti
yine kasarlara yöneliyoruz bakiyorumda
haklısınYönetim o kadar ümit verdi daha tık yok sanson belki iyi oyuncu olabilir ama hedefi yüksek gösterip para vermemiz gereken oyunculara verecez felan derseniz sonra sanson felan basit kalır 10 numara ve orta saha lazım
sevgili naci,Sansonu tanıyor musun reis tanıyorsan bir analiz alalım.
sassuolo ozelinde , farkli basliklarda, daha once detayli nacizane *de zerbi ozelinde yapmis oldugum yorumlarda, m muldur'e bold sekilde deginirken ,oyunda taktiksel olarak aldigi gorevler ve cizgilerini de ozellikle deginmeyi uygun buldmustum. cunku , italyan hocanin oynattigi oyun turu tandansli olusumlar ve de taktiksel dizayn odakli kurgular ana tema idi kullandigi sistem taktik kurgular ve bunlara uygun oyuncu tipolojileri.Mert Müldür Sassoulo da biraz bu dediğin gibi oynuyordu ama milli takımda tam tersine hücum koşularını sık sık izlediğimiz bir sağ bekti ki Okan Buruk Başakşehir de Rize de filan hep beklerini hücumda aktif şekilde kullanmıştı. Mert Müldür İtalya da hele ki Sassoulo da de Zerbi ve Dionisi gibi hocalar ile oynaması oyun profilini geliştirmiştir tabii ki
Eğer olur da transfer edilirse Mert Müldür ü bayağı bayağı hücum tarafında izleyeceğimize inanıyorum
ben de içerdeyimgeyige basladilar cikamiyorum yayindan hala kumar gibi herifler
HY: “Galatasaray’da teklif alan birçok oyuncu var, Ömer Bayram bunlardan biri.”
Önceden görüştüğümüz isimler vardı felan da dediler lig başlıyacak ben anlamadım nasıl bir transfer politikamız var insallah sonu güzel olurhaklısın
agreemoruklarla yıllardır deniyoruz zaten , genclerle aynen devam etmeliydik , ama ortada no name bir isim bile yok
FT gibi hocalar gençlerle basarili olamaz , ama okanin basarili olması aslında no name isimlerle daha olası
Omurgaya saglam 6-8 kafi idi
Gs lisesinden cikma belki onun icin öz evlattir?cenk ne zaman oz evlat olmus kı? hep parayla calisan prof. degil mıydı?