Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.864
- 40.630
- 3.413
Cagliari istatistikleri cok iyi. Bildigim cagliari az gol atan bi takim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-2-3-1 ile arada çift forvete dönüyor oyun içinde demişti galiba.jao pedro forvet gibi okan 2li fw mi düşünüyor acaba
Paraya bakma 7 milyon kimlere kimlere veriliyor doğru olduğunu sanmıyorum haberin Torino deli divane oluyor adama oraya gider de çok sağlam topçu7m euro mu yuh.
benim mesaj zaten 6-8 kalite isim , gerisi no name e devam di zatentopluca seri lemina nzonzi falcao babel çekin demiyo kimse. mevcut kadroda potansiyelli topçuların yanına tartışmasız kaliteli adam getirmezsek gencoların potansiyeline ulasmasını sağlamak ve ligde de yarısmacı bir takım olmak pek mumkun gozukmuyor acıkcası.
e böyle bakarsak bu mali tablolarla kimsenin tek kurus harcaması gerekmiyor normalde biz ne konusuyoruz o vakit... euro 18 olmusken herkesi satıp u19la cıkalım bence borcları bitiririz böyle 1 2 senede
Çok baba topçudur çok teknik ve çok sağlam bitirici bir ikinci forvet ligde 15-18 arası atar
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
italyadada kolpa haberler coktur yav bakma sen bi bizim ulkede mi war su manyaklarBence de zor transfer reis de İtalya kaynaklı haberler arttı..
diyelim bu transfer olsun ....
Solbakkene şu an 2 M bonservis vermedik diye elden kaçsın... (yani oray 7 veren buda 1.3 M farkın pususunda mıya getiriryorum)
o zaman benim hal bağıran Ali Rıza x 1000 olur.
9Bu herif 9 da degil 10 da degil 9,5 diyelim 8,5 mu diyelim Bende bilemedim kilitleri açmak için ideal bir oyuncuya benziyor