Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cagliari istatistikleri cok iyi. Bildigim cagliari az gol atan bi takim
Screenshot_20220628-232201_Samsung Internet.webp

jao pedro forvet gibi okan 2li fw mi düşünüyor acaba
4-2-3-1 ile arada çift forvete dönüyor oyun içinde demişti galiba.

kısaca bu adam 10 numarada oynar , sonra oyuncu dğeişikliği ile çift forvete kayar mı oyun içi - onu hesaplama derdindeyim briaz.

forvetse, ve 7M (yazılan) veriyorsak OS lere 10M falan mı bağlayacağız

topluca seri lemina nzonzi falcao babel çekin demiyo kimse. mevcut kadroda potansiyelli topçuların yanına tartışmasız kaliteli adam getirmezsek gencoların potansiyeline ulasmasını sağlamak ve ligde de yarısmacı bir takım olmak pek mumkun gozukmuyor acıkcası.

e böyle bakarsak bu mali tablolarla kimsenin tek kurus harcaması gerekmiyor normalde biz ne konusuyoruz o vakit... euro 18 olmusken herkesi satıp u19la cıkalım bence borcları bitiririz böyle 1 2 senede
benim mesaj zaten 6-8 kalite isim , gerisi no name e devam di zaten
kalite derken de maaşlarda 3,5 falan veremeyiz zaten

diyelim bu transfer olsun ....

Solbakkene şu an 2 M bonservis vermedik diye elden kaçsın... (yani oray 7 veren buda 1.3 M farkın pususunda mıya getiriryorum)

o zaman benim hal bağıran Ali Rıza x 1000 olur.

joao pedro'ya 7 veren müldür'e 8'i hayli hayli vermesi lazim. 2 sene oynayacak yabanci vs 10 sene oynayacak türk

Joao Pedro izlemedim hiç ama İtalya gibi sağlam savunmanın yapıldığı bir ligde istatistikleri mükemmel her sene yaklaşık 20 gole etki etmiş bizim ligde sağlam bir santraforun arkasında böyle istatistik yapsan kar topu oynarken şampiyonluk ilan edersin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu herif 9 da degil 10 da degil 9,5 diyelim 8,5 mu diyelim Bende bilemedim kilitleri açmak için ideal bir oyuncuya benziyor

adam 10 haziranda video girmiş, youtube başlıkları sonradan değişmiyorsa

Anında biten transferlerin hastasıyız
Da niye 7 milyon
Neyse hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt