Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Ozkan denen arkadasi, bloklayin.

rahat edersiniz

Hayatında bir tane hava topu kazanamamış Semih’e benzetiliyor Nelsson , bir tespit ancak bu kadar isabetsiz olur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hava topu, hirs ve takimi sahiplenisini ovmustum

Yetmiyor ama

Senin dediğin gibi olsa herhalde 23 yaşında 200 maça çıkmış olmazdı, Danimarka Milli takımına çağrılmış olmazdı. Herkes yanlış bir sen doğrusun gibi bir iddian varsa bunda da yanıldığını zamanla göreceksin.

Kjaer o yaşlardayken sayısız sakarlık yaparken sonrasında elit seviyeye yaklaşan bir stoper oldu. Nelsson gayet iyi bir potansiyel, saha içinde takımı sahiplenmesi ve mental yönü de önemli bir artı ve bir de kuzeyden bir oyuncu, bu da Avrupa futbolunda değerli.

Gol yedirme makinesi falan değil sadece hataları var, sen de Marcao için çıldırıyorsun mesela Marcao da senin iddia ettiğin kadar iyi bir adam değil, futbolda bu kadar keskin olmak da gereksiz.

Nelsson her maç 7yle oynayabilen bir adam ve bu potansiyeli 9 olup 4le de oynayabilen oyunculardan daha değerlidir.

Niye teklif gelmiyor konusuna gelince, transfer döneminin henüz başındayız, önümüzde DK varken cüzi bir bedellere satmayacağımız açık ki menajerlere oyuncular sordurulur ve bu ufak mevzular genelde basına yansımaz. Nelsson şu an çat diye Premier ligde oynayabilecek bir oyuncu değil Çağlar Söyüncü'nün dahi 20 milyon euro verilip koca 1 seneyi oynamadan geçirdiğini unutmamak gerekiyor.

İddia konusuna gelince, o mevzuda iddiaya girmemizin başarıyla ilgisi yok sen garanti Yiğit olacak dedin ben de garanti Burak olacak dedim garanti olacak dediğin adam 4. oldu, fazla iddialısın bir çok konuda ama geneli tutmuyor gibi.

Burak iddaasina burak antisi oldugum icin girdim :) mantigi oydu

Nelssonu bu forumdaki bazi renkdaslarda asiri abartiyor

Nelssonun ust sinif bir stoper olacagini dusunmuyorum

Kjaerin ayagi cok iyidi geriden cok iyi atak baslatiyordu onun icin buyuk bir arti hele gunumuz futbolunda

Bence kiyas yanlis

Nelssonun teknigide ayagida cok zayif

Hirsiyla ve caliskanligi ile burda
Ama standard futbolcu kalibin yoksa o da bi yere kadar

Mert’i almak demek orta saha için yabancı transferi yapmak demek. Savunma hattında 5 yabancı kullanmanın hiçbir mantıklı yanı yok. Alınabiliyorsa ben Ozan’ı da isterim. Hücum hattında yerliler oynayacaksa iyi oldukları için oynamalı zorunluluktan değil

Yapılan facia kontratlar bize Diagne, Feghouli ve Babel'i geçirdi. Ne bitmek sözleşmeymiş arkadaş. Muslera en fazla 1,5 milyonluk kaleci şuan. Hepsinde kayıp var
aynen tamda bu nedenden dolayı hep aklımda şu var ...

bu yönetim ya da gelecek yönetim farketmez..sözleşmeyi mümkünse kendi dönemi sonuna kadar yapsın. sonra ki yönetime "külfet" vs tarzı maliyetler muhabbetini bitirir. tabi daha uzun kontrat yapıalcak adamlarda varda önüne gelen 4 yıllık sözleşme çok garip hal alıyor

Yapılan facia kontratlar bize Diagne, Feghouli ve Babel'i geçirdi. Ne bitmek sözleşmeymiş arkadaş. Muslera en fazla 1,5 milyonluk kaleci şuan. Hepsinde kayıp var
Katılmıyorum üstat. Muslera'yı şu an serbest bırak 600'ün üzerine bir kulüple anlaşamaz. Adamın devri geçti artık ama ergen kitlemiz bunu bir türlü anlamıyor.

Katılmıyorum üstat. Muslera'yı şu an serbest bırak 600'ün üzerine bir kulüple anlaşamaz. Adamın devri geçti artık ama ergen kitlemiz bunu bir türlü anlamıyor.
muslerayı kontratı yüzünden çok eleştiremiyorum , o kontratı teklif edeni sorgularım (adam önüne konunca hayır mı diyecek yüksek maaşa)

Burak Elmas o konudaki kritik nokta - 2024 e 2.5 M euro teklifi koyan yönetim yani... 1.25 teklif ederdin kabul ederse , etmedi mi 1.5 1 yıl derdin falan filan .. 2 yıl 2.5M çok , adamın kendisininde eleştrilmesine yol açıyor.

muslerayı kontratı yüzünden çok eleştiremiyorum , o kontratı teklif edeni sorgularım (adam önüne konunca hayır mı diyecek yüksek maaşa)

Burak Elmas o konudaki kritik nokta - 2024 e 2.5 M euro teklifi koyan yönetim yani... 1.25 teklif ederdin kabul ederse , etmedi mi 1.5 1 yıl derdin falan filan .. 2 yıl 2.5M çok , adamın kendisininde eleştrilmesine yol açıyor.
Işıtan Gün, Muslera ile yollarımızı ayıracağız dediği zamanki ortamı hayal ettim de tekrardan biz bu adamı imkanı yok kendi rızamızla gönderemeyiz. Yeni bir kaleci gelince en ufak hata yapınca Muslera diye mızmızlanmaya başlayacaklar. Tıpkı Fatih Terim baskısı yapıldığı gibi.

juice.gif

sinmiyor içime bu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt