- 31 Ağustos 2021
- 70.551
- 50.491
- 3.843
Yanliz devre arasi kasima alinirsa tam hardcore olur. Avrupada oynayan takimlar bir anda her hafta 3 mac + oynar
Kasımda sezon ortsaı dünya kupası mı olur yav...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanliz devre arasi kasima alinirsa tam hardcore olur. Avrupada oynayan takimlar bir anda her hafta 3 mac + oynar
bütün takımı 10 üzerinden 5 yapmak bize bir şey katmayacak. en fazla yine 5-7. olursun ligdeElimizde 10 uzerinden 2 lik berkan ve taylan varken 5 olani yedege koyarim
?Nelson kapanan takimlarin yildizi
Buyuk takim stoperi degil
Acik alan stoperi veyahut oyun kurulumunda olmamasi gerek stopet
Sen de çok biliyonNelson kapanan takimlarin yildizi
Kişinin kendisinde oluşmuş bilinç için şükretmesini sağlayacak bu tür örnekler de gerekiyor hayatta.Komik 1 yorum. Bu kadar komik fikirleri böyle iddialı üslupla yazmayın bari trajikomik oluyor bu şekilde.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
VasatNelson kapanan takimlarin yildizi
Anti oldugum herkes icin girerim iddaaya
Seninle burak icin girmistik
Kazandinda noldu ayni doneme cundada denk gelmedik ve burak felaketi geldi basimiza
Tum taraftarlar akil tutulmasi yasadi burakda
Aynisi benxe nelsson icinde yasaniyor
Turkish semih herif
Neyini begeniyorsunuz anlamiyorum
Herif resmen gol yedirmr makinasi
adamlar 5 e almış kank zatenMert Müldür'e 8M Euro ha.
Korkunç
Butun takimi demiyorum tabi ama 3 4 milyona kaan alinabiliyorsa kesinlikle alinmali diyorum abdulkerime guvenmiyorum kaan elinde olursa kafan rahat eder diyorum orta sahadaki uclu 7 lik olmali ama yedekleride berkanla taylan olmamali ornegin fernando kaan akbaba gibi adamlar olmalibütün takımı 10 üzerinden 5 yapmak bize bir şey katmayacak. en fazla yine 5-7. olursun ligde
Kaan ortasaha da yapamaz bizde. Alınsın düşük maaş ve bonservis ile alınabiliyorsa; Kaan'a karşı değilim.Butun takimi demiyorum tabi ama 3 4 milyona kaan alinabiliyorsa kesinlikle alinmali diyorum abdulkerime guvenmiyorum kaan elinde olursa kafan rahat eder diyorum orta sahadaki uclu 7 lik olmali ama yedekleride berkanla taylan olmamali ornegin fernando kaan akbaba gibi adamlar olmali
adamlar 5 e almış kank zaten
Valla gecen seneyi dusununce bizim orta sahada oynamayacak oyuncu yoktur kaliteli yedek sampiyonluk getirir klube okadar onemliki kaliteli tum yerlileri isterim seneye kontejyan dahada dusecek ozaman hic oyuncu bulamayacagiz hazirlikli olmak lazim cebrail karayel bile dusunulebilirKaan ortasaha da yapamaz bizde. Alınsın düşük maaş ve bonservis ile alınabiliyorsa; Kaan'a karşı değilim.