Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson kapanan takimlarin yildizi

Buyuk takim stoperi degil

Acik alan stoperi veyahut oyun kurulumunda olmamasi gerek stopet

Keşke merte Kaana bu kadar para verilmez diyenler Keşke o.iki Romen kaziginada toplam 15 milyon eurodan fazla gömülürken de bu kadar hassas olsaydı

Anti oldugum herkes icin girerim iddaaya
Seninle burak icin girmistik

Kazandinda noldu ayni doneme cundada denk gelmedik ve burak felaketi geldi basimiza

Tum taraftarlar akil tutulmasi yasadi burakda

Aynisi benxe nelsson icinde yasaniyor
Turkish semih herif

Neyini begeniyorsunuz anlamiyorum

Herif resmen gol yedirmr makinasi

Senin dediğin gibi olsa herhalde 23 yaşında 200 maça çıkmış olmazdı, Danimarka Milli takımına çağrılmış olmazdı. Herkes yanlış bir sen doğrusun gibi bir iddian varsa bunda da yanıldığını zamanla göreceksin.

Kjaer o yaşlardayken sayısız sakarlık yaparken sonrasında elit seviyeye yaklaşan bir stoper oldu. Nelsson gayet iyi bir potansiyel, saha içinde takımı sahiplenmesi ve mental yönü de önemli bir artı ve bir de kuzeyden bir oyuncu, bu da Avrupa futbolunda değerli.

Gol yedirme makinesi falan değil sadece hataları var, sen de Marcao için çıldırıyorsun mesela Marcao da senin iddia ettiğin kadar iyi bir adam değil, futbolda bu kadar keskin olmak da gereksiz.

Nelsson her maç 7yle oynayabilen bir adam ve bu potansiyeli 9 olup 4le de oynayabilen oyunculardan daha değerlidir.

Niye teklif gelmiyor konusuna gelince, transfer döneminin henüz başındayız, önümüzde DK varken cüzi bir bedellere satmayacağımız açık ki menajerlere oyuncular sordurulur ve bu ufak mevzular genelde basına yansımaz. Nelsson şu an çat diye Premier ligde oynayabilecek bir oyuncu değil Çağlar Söyüncü'nün dahi 20 milyon euro verilip koca 1 seneyi oynamadan geçirdiğini unutmamak gerekiyor.

İddia konusuna gelince, o mevzuda iddiaya girmemizin başarıyla ilgisi yok sen garanti Yiğit olacak dedin ben de garanti Burak olacak dedim garanti olacak dediğin adam 4. oldu, fazla iddialısın bir çok konuda ama geneli tutmuyor gibi.

Mert Müldür sonuna kadar konuşulan rakamları hak ediyor. Kim oynayacak başka sağ bek? Var mı bildiğiniz bir yerli? Bu adamı al 5-6 sene rahat et. Paramız var ki veriyoruz abi başkandan, yönetimden daha mı iyi bileceksiniz? Biz taraftara kalsa romenlere verilen para da normaldi.

bütün takımı 10 üzerinden 5 yapmak bize bir şey katmayacak. en fazla yine 5-7. olursun ligde
Butun takimi demiyorum tabi ama 3 4 milyona kaan alinabiliyorsa kesinlikle alinmali diyorum abdulkerime guvenmiyorum kaan elinde olursa kafan rahat eder diyorum orta sahadaki uclu 7 lik olmali ama yedekleride berkanla taylan olmamali ornegin fernando kaan akbaba gibi adamlar olmali

Butun takimi demiyorum tabi ama 3 4 milyona kaan alinabiliyorsa kesinlikle alinmali diyorum abdulkerime guvenmiyorum kaan elinde olursa kafan rahat eder diyorum orta sahadaki uclu 7 lik olmali ama yedekleride berkanla taylan olmamali ornegin fernando kaan akbaba gibi adamlar olmali
Kaan ortasaha da yapamaz bizde. Alınsın düşük maaş ve bonservis ile alınabiliyorsa; Kaan'a karşı değilim.

Mert müldür sol bek 3 orta saha bir kanat ve umut . Bir sağ bek cigaldau 2 forveti de gönder tamamdır.

Kaan ortasaha da yapamaz bizde. Alınsın düşük maaş ve bonservis ile alınabiliyorsa; Kaan'a karşı değilim.
Valla gecen seneyi dusununce bizim orta sahada oynamayacak oyuncu yoktur kaliteli yedek sampiyonluk getirir klube okadar onemliki kaliteli tum yerlileri isterim seneye kontejyan dahada dusecek ozaman hic oyuncu bulamayacagiz hazirlikli olmak lazim cebrail karayel bile dusunulebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt