HY: “Solbakke’e sözlesme imzalatabilirse GS yönetimi Bodo’ya karsi ellerini güclü hale getirir.”
By üründül
dun ve bugun bu konuya ozellikle bir kac yorum ekledim italya bazli.
yinelemek gerekirse; * bodo fena sekilde roma'ya takik durum da . hem iki takim arasindaki olayli maclardan dolayi.. birde *oyunculari ile kendilerinden habersiz anlasilmasi dolayli - *nisan dan beri bu modda ilerliyordu durum...
<-> son satiri biraz acmak gerekirse ;
oyuncu ile roma kendince anlasmis,soz vsvs,,.. bodo da bunu duyar duymaz ultimatom verdi aciklama dolayli... kontratli oyuncumuzla nasil anlasiyorsunuz - once bizle konusmaniz anlasmaniz gerekirdi vs. sikayet tandansli.
< bu yonde italyan vs sitelerinde haber girdisi mevcut zaten.
bu arada, el guclenmesi ne icin olacak ayrica? yakinda(seneye) sozlesmesi bitecek oyuncu icin cuzi bir rakam teklif etse roma ,zaten almislardi bile.. bizim, romaya nazaran daha avantajli oldugumuzu dusunuyorum ustte verdigim satir ozelinde... ilk kulubune gidip istenirse buyuk olasilikla ilk oncelik biz oalcagiz.
burda su nokta da meevcut; oyuncu romayi istiyor nisan dolayli benim anladigim.
kulubu, roma nin tutumu dolayli mesafeli, bizle anlasirlarsa oyuncu nun akli roma da kalmis olacak bir anlamda.
roma nin arayi duzeltip bodo ile anlasmasi disinda, roma nin aralik da oyuncu ile anlasip gelecek yaz serbest halde kavusmasindan baska bir alternatifi bulunmuyor.
biz ,roma nin durumuna dusmemeliyiz - ustte sevgili emre nin eklemis oldugu alintida yazilan sekilde ilerlersek...
net *hata olur.
benim tavsiyem yonetime , bodo ile arayi bozmak yerine *teklifimizi sunalim, onlarin teklifi de masada olur, orta yol bulunur. diger turlu uzun vade de olasi buradan bu bolgelerden cikacak yetenekler konusunda *mimlenmis/masaya oturulmaz *tanimi yapilirsa , *zor tamir edilir transfer bazli iliski uzun donem denkleminde.
oyuncu iyi mi ,yeterli mi ,dogru profil mi vs den bagimsiz . salt ustteki noktaya yonelik nacizane gozlemimi belirtmek istedim.