- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
2021 de imiş galiba,en cok top kazanma mevzusuen çok top kazanan 2. oyuncu mevzusunun kolpa olduğuna kanaat getirmek üzereyim istatistikleri inceliom. pres ve rakibe baskı hususunda fena değil gibi salt.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2021 de imiş galiba,en cok top kazanma mevzusuen çok top kazanan 2. oyuncu mevzusunun kolpa olduğuna kanaat getirmek üzereyim istatistikleri inceliom. pres ve rakibe baskı hususunda fena değil gibi salt.
muriqi hull city yolcusuymusBu takıma en uygun forvet Muriqi olur Joao Pedro ve Muriqi birbirlerine dünya gol attırır
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yanlışın var. Rus liginde hiç oynamadı Botheim.Forvet icinden ismi gecen en net golcu botheim gibi
Rus liginde 6 macda 4 gol 4 asist nedir bacim
Özbek Elmandere'de Botheim'a da okeim (Botheim Solbakkenle gelse daha da şık)sanırım biz şampiyonluk hamlesi yaptık az birazshomorudov,botheim ve umut bozokta neticelensin de sevinelim
Sansonun bir tek özelliğini çok beğenirim o da gerçek bir box to box olmasıdır savunması ve ön alan baskısı baya iyidir onun yanına Fernando gibi biri lazımbu adam müthiş bir herif ama bunla sanson geliyorsa 6 numaraya fernando filan olmaz
arkayı toplayacak genç ciğersiz bir 6 numara elzem olur
yoksa çok yeriz
valla 3 ortasaha sart bence.gueye-ndombele (sanson)+ yedekleri de fernando olmalıÖzbek Elmandere'de Botheim'a da okeim (Botheim Solbakkenle gelse daha da şık)
Umut + Eren nefis rotasyon / ikinci forvet kafası . ama MM nin ve en azından diagne/gomisten birinin elden çıkması lazım.
ma hala net 6 8 kesinleşsin istiyorum bunlarla - zaten 0dan takım yapılmış gibi oldu , para nereye kadar yetecek göreceğiz.
şunlar olsun %101 şampiyonuz
Top kapmakta yarim yamalik olsun yeter bizim derdimiz gol atsin attirsin.2021 de imiş galiba,en cok top kazanma mevzusu
zaten ne zaman cagliari maçı ve özeti izlesem bu herifin ne işi var bu takımda diyordum. takımın üstünde bir topçuxgleri iyi baya. takımı taşımaktan fıtık olmuş herif. neredeyse her istatistikte 1.sırada
Ekli dosyayı görüntüle 165277Ekli dosyayı görüntüle 165278
Ekli dosyayı görüntüle 165279
Ekli dosyayı görüntüle 165280Ekli dosyayı görüntüle 165281Ekli dosyayı görüntüle 165282Ekli dosyayı görüntüle 165283Ekli dosyayı görüntüle 165284
vay babayn canına aslanım pedromxgleri iyi baya. takımı taşımaktan fıtık olmuş herif. neredeyse her istatistikte 1.sırada
Ekli dosyayı görüntüle 165277Ekli dosyayı görüntüle 165278
Ekli dosyayı görüntüle 165279
Ekli dosyayı görüntüle 165280Ekli dosyayı görüntüle 165281Ekli dosyayı görüntüle 165282Ekli dosyayı görüntüle 165283Ekli dosyayı görüntüle 165284
Neden kötü adam mıjao pedro guzellemeleri goruyorum kafayi yiyecegim
ilk ikisi çokmaliyetli olur be sergy , 6 no için belkide , ikisi çok zor. Samson + bir tnaesi kısmetvalla 3 ortasaha sart bence.gueye-ndombele (sanson)+ yedekleri de fernando olmalı
iyileşme var deniyordu ama %kaç görüyor bilemiyorum.dayanamıyorum diyeceğim.
Omar Sol tarafa bakabiliyor mu ki gözler yüzünden?
evet haneme +15 dk daha yanacak yazıldı.
Özellikle 8 numarada Sanson, forvet arkası Joao Pedro bayağı iyi tercihlerOrta saha
6 no Fernando
8 no Sanson
10 no J. Pedro
Bence çok iyi bir kadro olur lig için
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Defansda denayer ve bardakci oldugu sürece o kadronun iyi olma ihtimali yokVargas'ı 10 numara mevkisine al kerem'i kanata koy daha iyi kadro olur.