Mehmet Fatih
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2012
- 3.858
- 1.036
- 1.273
Dogrumu acaba?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pedro ateşli bir herif gibi durmakta izim gencolara liderlik edebilir gibi.tecrübeli ve kaliteli topçu şart bize, lise takımına döndük. sahaya çıkınca hiçbiri ne yapacağını bilmiyor başı kesik tavuk gibi dolanıyorlar. bize o tavukları hizaya sokacak general birkaç topçu lazım
bu gs sözlük forumun tam tersi hep.bjk fener ne yapsa iyi,biz yaparsak kötü
istatistiklerini beğendim,meziyetlerini beğendim (Ama 10 no / forvet arkası olarak - forvet olarka bence beklentimin altında)Pedro bize gelirse son kullanıcısıyız katkı vermesini beklemekten başka şansın yok
Genç alırsan tutmazsa satma şansın var,tutarsa daha fazlasına satma şansın var
Her kuruşu bile hesaplıyoruz diyip bu adamı alırlarsa komik olur
karakter olarak da liderlik eder umarım, ben daha çok oyun liderliğinden bahsettim. topu almaktan korkmayacak, skor yükünü çekecek, genç oyuncuların dönüp baktığında bizde bu adam var güvenini verecek tarzda oyuncularımız olmalı.pedro ateşli bir herif gibi durmakta izim gencolara liderlik edebilir gibi.
Uğur Karakullukçu yayınında Batshuayi demiş, Batshuayi & Joao Pedro nasıl bir ikili olur acaba?
benden joao pedroya red arkadaslar
Niye beğenmedin?benden joao pedroya red arkadaslar
imkan vermiyorum. (iyi anlamda değil yani - o kadar uzun kontrat + para ...uzak dursun)![]()
Dogrumu acaba?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
imkan vermiyorum.
sevmiyorum bu tarz oyunculari ne forvet ne 10 numara , sahte forvetlerden hoslanmiyorum.Niye beğenmedin?
net 1.4 alıyormuş. 2.5tan daha aşağısına da ikna edebilirsin. rodop bonservis 7den daha dusuk diyor bakalım. kaliteli bir herife benziyor kalitesine nazaran maliyet ucuk gelmedi bana30+ adam gelecekse maliyeti düşük olsun
Mesela Fernando 1 m bonservis + 800-900k maaşa biter böyle adamlardan zarar gelmez
Ha diyelim tam tersi oldu zarar ettin,performans da alamadın
En azından zararı en asgari düzeyde tutmuş olduk
7m bonservis+2,5 maaş nedir