Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e4716f77489f0f60499a2cb08258d152.jpg

Dogrumu acaba?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

tecrübeli ve kaliteli topçu şart bize, lise takımına döndük. sahaya çıkınca hiçbiri ne yapacağını bilmiyor başı kesik tavuk gibi dolanıyorlar. bize o tavukları hizaya sokacak general birkaç topçu lazım
pedro ateşli bir herif gibi durmakta izim gencolara liderlik edebilir gibi.

Pedro bize gelirse son kullanıcısıyız katkı vermesini beklemekten başka şansın yok

Genç alırsan tutmazsa satma şansın var,tutarsa daha fazlasına satma şansın var

Her kuruşu bile hesaplıyoruz diyip bu adamı alırlarsa komik olur
istatistiklerini beğendim,meziyetlerini beğendim (Ama 10 no / forvet arkası olarak - forvet olarka bence beklentimin altında)

eleştirilerine %100 katılıyorum öte yndan. özellikle son kullanıcı kısmına (maaşta bana sorsan 2 nin üzerine çıkmamalı - hadi 250k ufak tefek bonus koyalım asist gol fln)

ben daha önce 6 ve 8 çözeriz , forvet arkası içinde duruma göre kovalarlar diyordum, Mortuan'ı misal orda izlemek isterim - Cica her ne kadar umudu kessemde oyun yapan ortasaha önünde belki iş yapara dönüşürdü gibi gibi - en azından kamp süresince test ederdik.

6-8-10 'un 10 kısmından başladılar. hayırlısı diyelim.

pedro ateşli bir herif gibi durmakta izim gencolara liderlik edebilir gibi.
karakter olarak da liderlik eder umarım, ben daha çok oyun liderliğinden bahsettim. topu almaktan korkmayacak, skor yükünü çekecek, genç oyuncuların dönüp baktığında bizde bu adam var güvenini verecek tarzda oyuncularımız olmalı.

şu cladudinhoda tam cimbom cocugu tipi var.yazık oldu,kactı elden

batshuayi iyi topçu.morale ihtiyacı var sadece.ama shomurudov ilen botheim gelsin

30+ adam gelecekse maliyeti düşük olsun

Mesela Fernando 1 m bonservis + 800-900k maaşa biter böyle adamlardan zarar gelmez

Ha diyelim tam tersi oldu zarar ettin,performans da alamadın

En azından zararı en asgari düzeyde tutmuş olduk

7m bonservis+2,5 maaş nedir

30+ adam gelecekse maliyeti düşük olsun

Mesela Fernando 1 m bonservis + 800-900k maaşa biter böyle adamlardan zarar gelmez

Ha diyelim tam tersi oldu zarar ettin,performans da alamadın

En azından zararı en asgari düzeyde tutmuş olduk

7m bonservis+2,5 maaş nedir
net 1.4 alıyormuş. 2.5tan daha aşağısına da ikna edebilirsin. rodop bonservis 7den daha dusuk diyor bakalım. kaliteli bir herife benziyor kalitesine nazaran maliyet ucuk gelmedi bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt