Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
96 yazı guzelmiş.bende yaşasaydım keşke 96yı

Modric 36
Kroos 32
Casemiro 30
Carvajal 30
Alaba 30
Benzema 34

Dünyanın en winner kulübü bu işin nasıl yürüdüğünü çok iyi biliyor hepsi 30+

Sir Alex hocam da 40 lık Giggs 38 lik Scholesla kupa kaldırıyordu en son...Yıllarca 7-8 tane 30+ oyuncunun yanına 1-2 genç atarak domine etti.

FM cilerin gazına gelmemek lazım, 1-2 tane scout transferi 1-2 tane altyapı gerisi şampiyon yapacak, deplasmana gittiğinde ayağı titremeyecek adamlar olmalı

altyapıyı bilmiyorum ama 3 as ortasaha ve yedekte fernando,taylan,berkan idare eder gibi.
sivastaki keremi yazdım.6 oynayabilyo o izledğim kadarıyla.baranı da yazabiliriz,o zayıf fiziğiyle tak tak pas atıyo her yere..hamza 8 için var zaten.efe akman 6-8 oynuyo ama daha çok küçük,oyun zekası yuksek olsa da.emirhan kayar da 8-10 oynuyo.

20220629_031402.webp

Modric 36
Kroos 32
Casemiro 30
Carvajal 30
Alaba 30
Benzema 34

Dünyanın en winner kulübü bu işin nasıl yürüdüğünü çok iyi biliyor hepsi 30+

Sir Alex hocam da 40 lık Giggs 38 lik Scholesla kupa kaldırıyordu en son...Yıllarca 7-8 tane 30+ oyuncunun yanına 1-2 genç atarak domine etti.

FM cilerin gazına gelmemek lazım, 1-2 tane scout transferi 1-2 tane altyapı gerisi şampiyon yapacak, deplasmana gittiğinde ayağı titremeyecek adamlar olmalı

O saydığın adamların kaçı 30 yaşında gelmiş Real'e bir bak bakalım

Böyle fm ciler fln diye dalga geçerler sene sonu buna 7 milyonu kim vermiş derler

En son Falcao için de bu tarz laflar duyuyorduk yok kaptanmış bilmem ne

Bunun fm ile alakası yok 7 milyonun varsa genç,kaliteli,karakter olarak da sağlam birilerini bulabilirsin.Tabi iş menajerlik firmalarının sana önerdiği isimlerden başka olmayınca bulamıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt