- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
96 yazı guzelmiş.bende yaşasaydım keşke 96yı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortasaha oyuncumuz zaten çok az. asları aldıktan sonra yedeğe de fernando tarzı 1-2 ucuz adam almak gerek.fernando as 6'nın yedegi olarak gelecek.bir as 6 ve 8 alacagız.söylenen bu.olması gerekende.
aslında 3 yabancı,1 yerli ortasaha(kerem atakan kesgin) iyidirortasaha oyuncumuz zaten çok az. asları aldıktan sonra yedeğe de fernando tarzı 1-2 ucuz adam almak gerek.
Merhaba canımbu gs sözlük forumun tam tersi hep.bjk fener ne yapsa iyi,biz yaparsak kötü
paylaşıldıysa sorry
Yaw abdulkerim iszeabdulkadir kim a
paylaşıldıysa sorry
altyapıyı bilmiyorum ama 3 as ortasaha ve yedekte fernando,taylan,berkan idare eder gibi.aslında 3 yabancı,1 yerli ortasaha(kerem atakan kesgin) iyidir
sivastaki keremi yazdım.6 oynayabilyo o izledğim kadarıyla.baranı da yazabiliriz,o zayıf fiziğiyle tak tak pas atıyo her yere..hamza 8 için var zaten.efe akman 6-8 oynuyo ama daha çok küçük,oyun zekası yuksek olsa da.emirhan kayar da 8-10 oynuyo.altyapıyı bilmiyorum ama 3 as ortasaha ve yedekte fernando,taylan,berkan idare eder gibi.
berkay ozcan haberleri vardi sanki. yalan miymis?altyapıyı bilmiyorum ama 3 as ortasaha ve yedekte fernando,taylan,berkan idare eder gibi.
Modric 36
Kroos 32
Casemiro 30
Carvajal 30
Alaba 30
Benzema 34
Dünyanın en winner kulübü bu işin nasıl yürüdüğünü çok iyi biliyor hepsi 30+
Sir Alex hocam da 40 lık Giggs 38 lik Scholesla kupa kaldırıyordu en son...Yıllarca 7-8 tane 30+ oyuncunun yanına 1-2 genç atarak domine etti.
FM cilerin gazına gelmemek lazım, 1-2 tane scout transferi 1-2 tane altyapı gerisi şampiyon yapacak, deplasmana gittiğinde ayağı titremeyecek adamlar olmalı
Bu hesap raskin ile ilgili bir sey soylemis mi
Arattim cikmadi reisBu hesap raskin ile ilgili bir sey soylemis mi
ben taylanla takas edelim dedim,hemen haber yapmıslar forumu okuyupberkay ozcan haberleri vardi sanki. yalan miymis?