- 31 Ağustos 2021
- 70.474
- 50.425
- 3.843
Al-Salam Group Holding diye bir oluşum varmış heis...kuweyt markası ney.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al-Salam Group Holding diye bir oluşum varmış heis...kuweyt markası ney.
İyi bir para verecekler ise bir sıkıntı olmaz istediklerini yazabilirler benceiyi güzel hoş gelsin paralarda - stadın orda , tabelasında isminin yanında arapça bir şey görürsem başkanın alnının üzeridneki saç kümesini bizzat traş ederim.

Al-Salam Group Holding diye bir oluşum varmış heis...
İyi bir para verecekler ise bir sıkıntı olmaz istediklerini yazabilirler bence![]()
Kuwait'in trde 1.5milyar dolarlık yatırımları varmış ama marka falan bulamadım araştırıyorum
Bi kaç sayfa önce kadın esmerdi ArifCim Bom'un William Carvalho transferine 'Yenge' engeli
Tecrübeli oyuncunun 1-2 ay içinde doğum yapması beklenen eşinin İspanya’da kalmak istediği ve bu nedenle Carvalho transferinin şu an için tıkandığı ifade edildi.
Ekli dosyayı görüntüle 165348
Ben paraya bakarım kişisel fikrim reis.
Çöphoş GS yolunda diye haberler hala çıkmadı. Tüm Türk Spor Basını'nı kınamak için ne bekliyorsun?Anlı şanlı gs'mize bugün de kimse gelmedi mi
Büyük dalga seviyor olabilirler.uzerime transfer atin diyen arkadaslardaki ozguveni anlayamiyorum
ilgilendigimiz oyuncular ndombele , batshuayi , solbakken hepsi +20cm