Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alper Altun ugur dogana af söz konusu olur mu?
Bilmiyorum, neden kalici ban yemis onu bile hatirlamiyorum aradan 3 sene gecmis kesin bir halt yemisligi vardir. Gecen gun de fake hesap actigini gordum kimseyle iletisime gecmeden, bu da kotu tavir arasina giriyor tabi.

abubakar pt 2

abubakar blowtaşta ilk oynadığında 2 metreden kaçıran bi herifti 2. sefer geldiğinde her ayağna değen top gol oldu.

futbolcuya holistik bakalım. batshuayi iyi topçudur. gelmesi takımımıza Kuvvet katar.

1656505925599.webp

Beyler konuşulan Sanson'u izlemedim açıkçası daha önce.Bilen arkadaşlara göre level atlatırmı diye sormayacağım zaten bu ortasaha ya level atlatırda aradığımız istedigimiz seviyede biri mi ? Yani cuk oturur mu?

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Batshuayi ilk parladigi donemlerde ezekielle birlikte muthis ikili olmuslardi, alinmasini cok istemistim yillar önceydi. Ezekiel yanlis kariyer planlamasi sonucu bitirdi kendisini.

Tjk aldiginda da iyi adam demistim. ihtimali varsa eğer geç de olsa ekibimizde gormek isterim

Galatasaray, geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta geçiren Michy Batshuayi ile ilgileniyor.

(La Dernière Heure)

abubakar pt 2

abubakar blowtaşta ilk oynadığında 2 metreden kaçıran bi herifti 2. sefer geldiğinde her ayağna değen top gol oldu.

futbolcuya holistik bakalım. batshuayi iyi topçudur. gelmesi takımımıza Kuvvet katar.
aboubakar benzetmene 2.defadır denk geliyorum da benim aklımda ilk geldiğinde de iyi oynadı diye kalmış yanlıs mı hatırlıyorum. şamp olmuşlardı ztn.
1656506136599.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt