Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merte 6 Onura 2 vermek gerekir bunlarin uzeri pek beni mutlu etmezMert'e verilen 8 mi çok
Onur'a verilen 3 mü çok
Önce bunu netleştirmek lazım.
DURSUN BASGANIMI ARIYORUM HEMEN ALSIN.Fernando'yu alalım
+1
Aslında zamanında Tarık Çamdal'a 4 küsür milyon euro verdiğimiz piyasada günümüz şartlarında şu paralar çok normal deMert'e verilen 8 mi çok
Onur'a verilen 3 mü çok
O zaman kesin yem arkada baska biri var bu adam ne okanin tanimina uyuyor nede bizim oyun planina tek yonlu bile degilfenerin önceliği değil bu adam ama arao aldılar hatta galiba
TaliscaAT kim
Bence parayı on tarafa harcamaliyiz. Sağ beke 8 vermem benMert'e verilen 8 mi çok
Onur'a verilen 3 mü çok
Taylan antalyalı dememiş.b3nce TA demek istediAT kim
taylan o golü yedirdikten sonra şu golü atsa sövmeyeceksiniz yani öyle mi? net sövülürtüh yaw bastonunu evde unutmuş galiba
ALI TANDOGANAT kim
Geçmişiyle ilgili bir sıkıntı yok. Şuanki durumu önemli o video tabi tek karar verme ölçütü olamaz ama bu şekilde bir kac gol yesek taraftar sövmeye başlar bu adama.Adamın oynadığı en dandik lig Portekiz hemde o.ligte kafa takımda oynamış. Herifi maksimum 3 maç izlemeyenler bir videoya bakarak gömüyor burada ömrünü Portekiz liginde hoca olarak geçiren adam.by moloz istiyor bu dahada garip
DURSUN BASGANIMI ARIYORUM HEMEN ALSIN.
2016da yedirmiş o golü 2sene sonra 16mye betise gitmiş. 135 maça çıkmış betiste. milli takımda banko oynuyor. taylan nere carvalho nere üstat. ben sabahtandır troll yaptığınızı sanıyordum siz cidden herife çöp muamelesi çekiyormuşssunuztaylan o golü yedirdikten sonra şu golü atsa sövmeyeceksiniz yani öyle mi? net sövülür
Üyeler ne yedi konusuna Gel acil olmasa çagirmamonu cekme bunu cek
gs gsde