Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El mi yasa bey mi yasa gorecegiz
ErkAlPxXMAIejGd.webp

Cicaldauyu bir de arkasında sağlam bir ön libero yanında sağlam bir 8 numara varken izlemek lazım. Unutulmamalı ki cicaldaunun gerçek kalitesi bu değil. Takım kötü olunca haliyle o da sivrilemedi. Ben yine de denenmesi taraftarıyım.

Cicaldauyu bir de arkasında sağlam bir ön libero yanında sağlam bir 8 numara varken izlemek lazım. Unutulmamalı ki cicaldaunun gerçek kalitesi bu değil. Takım kötü olunca haliyle o da sivrilemedi. Ben yine de denenmesi taraftarıyım.
Korkak adamdan hiçbir şey bekleyemeyiz hocam. Top almaktan çekinen orta saha olur mu ya?

boeyden haber verin. satsak artık şu herifi!
hep alışa kafa patlatıyoruzda dediğin gibi satışlar temmuz içinde ve ortasahaların/forvetin varsa kanadın gelişinde kriitik olacak

Omar ve Boey bana göre mertin maliyetini süspanse etmesi için mantıklı bir gelir türü olacaktır. (bence ikiside elden çıksın, koyalım genç bir cengaver ligde patlama yapsın)

totalde bakalım:

1-Muslera - kalıyor
2-Boey - satış
3-Omar - satış
4-Luyindama - satış
5-Marcao - satılıyor %100
6-Nellson - belirsiz (devre arasında katarda iyi oynarsa ismi çıkabilir) - şu an kalıyor
7-PvA - kalıyor
8-Cica - satış
9-Morutan - kanat yedeği/kira ama öncelikli kullanılacak diye bakıyorum
10-Gomis - satış
11-Diagne- lol
12-MM - satış (teklif gelecektir - önce kalan parasını ödicez temmuz başı)

------------------------------------------

gelecek diye bakılan:

6 - 8 - 10 - kanat - forvet - belki denayer : yani 5 ya da 6 yabancı

yukarıdan marcao gitti desek 11, 3 kontenjan var , en az 2 -3 ü gitmesi lazım.

unuttuğum var ise editlerim. ( yabancı hesabı kapsamı )

Kante veratti gibi adamlarla bende oynarım şu halimle. Bu adamdan bize yar olmaz.

2016da yedirmiş o golü 2sene sonra 16mye betise gitmiş. 135 maça çıkmış betiste. milli takımda banko oynuyor. taylan nere carvalho nere üstat. ben sabahtandır troll yaptığınızı sanıyordum siz cidden herife çöp muamelesi çekiyormuşssunuz
Keyifler nasil rts.

Haklısın kardeş biraz ürkek davrandı lakin hatırlayın ligin ilk haftalarında bu kadar silik değildi. Yanlış mı hatırlıyorum
İlk birkaç hafta güncel haline göre bir iki tık daha iyiydi yalan yok. Eğer bu sene satılmazsa iyi orta saha kurgusu ile ön plana çıkacak mı acaba hiç sanmıyorum ama.. Eğer bu sene de bir şey yapamazsa elimizde çok büyük patladı diyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt