Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
El mi yasa bey mi yasa gorecegiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
El mi yasa bey mi yasa gorecegiz
3 e boey 1 e omar satsakboeyden haber verin. satsak artık şu herifi!
Dedem dogru diyor. Orta sahaya harcayak parayi
Gercekleri konusalimonur bulut için max verilmesi gereken para 500k
bizden başka hiçbir takımın ihtiyacı yok sağ beke fbnin tsnin adamları var. satabiliyorlarsa satsınlar 3myeGercekleri konusalim
Korkak adamdan hiçbir şey bekleyemeyiz hocam. Top almaktan çekinen orta saha olur mu ya?Cicaldauyu bir de arkasında sağlam bir ön libero yanında sağlam bir 8 numara varken izlemek lazım. Unutulmamalı ki cicaldaunun gerçek kalitesi bu değil. Takım kötü olunca haliyle o da sivrilemedi. Ben yine de denenmesi taraftarıyım.
1.5 verelim olsun bitsin 3 bencede vermeyelimbizden başka hiçbir takımın ihtiyacı yok sağ beke fbnin tsnin adamları var. satabiliyorlarsa satsınlar 3mye
hep alışa kafa patlatıyoruzda dediğin gibi satışlar temmuz içinde ve ortasahaların/forvetin varsa kanadın gelişinde kriitik olacakboeyden haber verin. satsak artık şu herifi!
Selam Barış, oyunu iki yönlü oynayabilen bir orta saha aklına geliyor mu? Çok yakınlarımızda kendisi...1.5 verelim olsun bitsin 3 bencede vermeyelim
Haklısın kardeş biraz ürkek davrandı lakin hatırlayın ligin ilk haftalarında bu kadar silik değildi. Yanlış mı hatırlıyorumKorkak adamdan hiçbir şey bekleyemeyiz hocam. Top almaktan çekinen orta saha olur mu ya?
Cicaldauyu bir de arkasında sağlam bir ön libero yanında sağlam bir 8 numara varken izlemek lazım. Unutulmamalı ki cicaldaunun gerçek kalitesi bu değil. Takım kötü olunca haliyle o da sivrilemedi. Ben yine de denenmesi taraftarıyım.
Keyifler nasil rts.2016da yedirmiş o golü 2sene sonra 16mye betise gitmiş. 135 maça çıkmış betiste. milli takımda banko oynuyor. taylan nere carvalho nere üstat. ben sabahtandır troll yaptığınızı sanıyordum siz cidden herife çöp muamelesi çekiyormuşssunuz
Masadayız
anadolu takımlarına yağmurlu havada su yok!1.5 verelim olsun bitsin 3 bencede vermeyelim
İlk birkaç hafta güncel haline göre bir iki tık daha iyiydi yalan yok. Eğer bu sene satılmazsa iyi orta saha kurgusu ile ön plana çıkacak mı acaba hiç sanmıyorum ama.. Eğer bu sene de bir şey yapamazsa elimizde çok büyük patladı diyebiliriz.Haklısın kardeş biraz ürkek davrandı lakin hatırlayın ligin ilk haftalarında bu kadar silik değildi. Yanlış mı hatırlıyorum
iyi reis os transferini bekliyorumKeyifler nasil rts.