Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.891
- 37.303
- 3.798
Botheim zaten Okan hocanın sevdiği tarz forvet değil gibi.Bahattin halletsin de 7.5 öyle kulüplerin çat diye gözden çıkarabileceği bir para değil Botheim için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Botheim zaten Okan hocanın sevdiği tarz forvet değil gibi.Bahattin halletsin de 7.5 öyle kulüplerin çat diye gözden çıkarabileceği bir para değil Botheim için.
Emre kilic ve barış alper de varSağ taraf için Yunus+Moruta gerektiğinde Solbakken
Sol taraf için Kerem+Solbakken
Bence lig için yeterli olur. Şampiyon olunursa daha elit transferler yapılması gündeme gelir
Hafif bi ironi seziyorum bu yorum da.solbakken için 5 sn lik scout videosunu hızlandırarak izledim çöp.
maliyeti ucuza gelirse denemenin zararı yok açıkçası - Marcao'ya da nerden geldi muhabbeti yapıldı - paranın alasını kazandıracak bu dönemde.
dediğine şöyle katılırım : 6-8M na Cica'ya para gömmektense daha düzgüne gidelim dersen tamam. solbakkenin maliyeti şimdilik o risk için çok uygun duruyor.
terim'in listesinde vardi bu bi ara haberleri cikmistiBu cocugu izleyen var mi
![]()
Ali Kaan Güneren - Oyuncu profili 25/26
Ali Kaan Güneren, 26, Türkiye ➤ Iğdır FK, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 600 bin € ➤ * 8 Nis 2000, Amasya, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
sen kimlerdensin yigenim
biri kiralik digeri bonservisiyle yollanir. kuru kalabalik olurEmre kilic ve barış alper de var
tamamda bu adam zaen kadro derinliği için düşünülüyor , iki kanattada görev alabilir.Fiyat olarak alınabilir bi risk fakat Ya şampiyonluk için??
Hedefimiz 3. lük 4.lük olsa bol bol deneyelim, yetiştirip satalım ama bizim hedefimiz şampiyonluk.
Bu adamın Morutan gibi 5. hafta patates olduğu anlaşılırsa gene yarıştan koparız...
Nwakaeme Visca şampiyonluk getiriyor bu ligde.. Ghezzal, feghouli getiriyor
Tam tersi adamin video iyi yawsolbakken için 5 sn lik scout videosunu hızlandırarak izledim çöp.
Vjr var real madridde olur mu hocamsolbakken için 5 sn lik scout videosunu hızlandırarak izledim çöp.
maliyeti ucuza gelirse denemenin zararı yok açıkçası - Marcao'ya da nerden geldi muhabbeti yapıldı - paranın alasını kazandıracak bu dönemde.
dediğine şöyle katılırım : 6-8M na Cica'ya para gömmektense daha düzgüne gidelim dersen tamam. solbakkenin maliyeti şimdilik o risk için çok uygun duruyor.