Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maliyeti ucuza gelirse denemenin zararı yok açıkçası - Marcao'ya da nerden geldi muhabbeti yapıldı - paranın alasını kazandıracak bu dönemde.

dediğine şöyle katılırım : 6-8M na Cica'ya para gömmektense daha düzgüne gidelim dersen tamam. solbakkenin maliyeti şimdilik o risk için çok uygun duruyor.

Fiyat olarak alınabilir bi risk fakat Ya şampiyonluk için??

Hedefimiz 3. lük 4.lük olsa bol bol deneyelim, yetiştirip satalım ama bizim hedefimiz şampiyonluk.

Bu adamın Morutan gibi 5. hafta patates olduğu anlaşılırsa gene yarıştan koparız...

Nwakaeme Visca şampiyonluk getiriyor bu ligde.. Ghezzal, feghouli getiriyor

Fiyat olarak alınabilir bi risk fakat Ya şampiyonluk için??

Hedefimiz 3. lük 4.lük olsa bol bol deneyelim, yetiştirip satalım ama bizim hedefimiz şampiyonluk.

Bu adamın Morutan gibi 5. hafta patates olduğu anlaşılırsa gene yarıştan koparız...

Nwakaeme Visca şampiyonluk getiriyor bu ligde.. Ghezzal, feghouli getiriyor
tamamda bu adam zaen kadro derinliği için düşünülüyor , iki kanattada görev alabilir.

Bizim ortasahamızda 3 tane net adam gelsin , şampiyon oluruz zaten %99 dış faktörler çıkmassa gene.

maliyeti ucuza gelirse denemenin zararı yok açıkçası - Marcao'ya da nerden geldi muhabbeti yapıldı - paranın alasını kazandıracak bu dönemde.

dediğine şöyle katılırım : 6-8M na Cica'ya para gömmektense daha düzgüne gidelim dersen tamam. solbakkenin maliyeti şimdilik o risk için çok uygun duruyor.

Marcao son sene ve özellikle o olaydan sonra kendini kanıtlama kariyerinin iyi yönde gitmesi için gelişimine emek harcadı,istikrarlı konsantrasyonu yok gözlemim bu yönde veya takım savunma anlamında son iki yıldır çok yanlız bıraktığı için belkide bezmişlik oluşuyordu.ama agresif bi oyuncu bi eleştiri felan olduğunda bunu lehine çeviriyor ,ama mesela morutan taylan v.s öyle değil ,cica da buna dahil edilebilir.ben anladımki kesinlikle alınacak oyuncu iş ahlakı ve mental gücü çok iyi olmalı.bunlar çok iyiyse oyuncu gelişimindeki çalışmaları aksatmıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Carvalho ta baktım biraz bilekleri ve pasları güzel ama net ağır bu adam süperligde atağa çıkarken yapışan shockpreslerde baskılarda çok saç baş yoldurur bu adam melo gibi atlet adam bile bazen kaptırıyordu hızlı adam lazım

Kanata nekadar rekabet varsa okadar iyi olur. Örnegin bayernde 4 tane kanat var, birbirinden iyiler ve hepsi de süre aliyor.

Ben Antalya’daki fernandoyu beğendim bence yeter lig için fernando alıp önüne sanson taliska çekelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt