Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degil de piyasada hic adam akilli firsat transferi olmamaai uzuyo

Yunus yok mu zaten solbakken'i niye alıyoruz
Sezona gidip gitmeyeceği belli olmayan Kerem ile baslayamayiz. Ayrıca yunus ne performans verecek kimse bilmiyo. Birde en az 4 kanat oyuncun olmalı. Bunlardan birisi barış Alper ise geçmiş olsun. Bence olması gereken bir hamle

Edit : Bence Kerem gidecek

Abdülkerim 20: 0 8 de aciklanmis, yeni farkettim :puhaha:
1656257496116.webp
08:08

Sezona gidip gitmeyeceği belli olmayan Kerem ile baslayamayiz. Ayrıca yunus ne performans verecek kimse bilmiyo. Birde en az 4 kanat oyuncun olmalı. Bunlardan birisi barış Alper ise geçmiş olsun. Bence olması gereken bir hamle

Kanat alalım tabi de, daha kaliteli bi adam alalım.

Ghezzalı, İrfan Canı, Gervinhoyu kesebilir mi bu Solbakken şimdi?

Kanat alalım tabi de, daha kaliteli bi adam alalım.

Ghezzalı, İrfan Canı, Gervinhoyu kesebilir mi bu Solbakken şimdi?
Valla renktas maaliyeti az ise bu riske girilir. Benim izlediğim kadarıyla gayet iyi oyuncu. Ne onyekuru gibi tekniği zayıf. Nede ghezzal gibi yavaş. Çalım ve top taşıma iyi. Kuvvetli, ayaklarına hakim bir oyuncu. Bu özelliklerin tümü saydığın adamlarda olsa Tr ye getiremezsin. Tek sıkıntı tecrübe ve görece olarak küçük bir ligden geliyor. Ama scout bu şekilde yapılır zaten. Ha dersenki bana tam hazır adam lazım yıldız. Öyle kanatlar çok pahalı zor alırız. En kötü ihtimal kerem yunus var zaten eğer kerem giderse de bir yerli takviye daha yapılır. Bir şekilde oraya yama olur. Ama bence girilebilecek bir risk ve gelmesini çok isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt