Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok övdügünüz kimi zaman el üstünden düsürmediginiz bartug tam bir hain cikti, sen gsde büyü sonra kac git, bekle pish formayi kap mücadeleni ver, hainsin hain.

Fernando Lucas' a haddinden fazla burun kıvrıldığını görüyorum. Sebep: ''5 ay boşta gezmiş, AS a 1 m serbest kalma bedeliyle imza atmış oyuncuya mı kaldık?!''...

Brezilya MT forması giymiş ''Prime'' Fernando' yu TR ye getirebilir miydiniz; getirdiniz diyelim, maliyeti ne olurdu?..30 yaşında, gözümüzün önünde gayet iyi performans göstermiş, kalitesi belli bir futbolcudan bahsediyoruz. Bu takıma öncelikle 'olmuş' futbolcular lazım; ben de isterim elbette, hep 2-3 milyona genç oyuncular alınsın, birkaç yıl verim alıp 20-30 a paketleyelim ama değil bizim gibi futbol endüstrisinde esamisi okunmayan, her türlü organizasyon kabiliyeti zayıf kulüpler, futbolcu yetiştirmekte başarılı, sömürge ülkelerden alabildiğince faydalanan kulüpler bile bunu her zaman başaramıyor; gerçekçi olalım...Liyakat sahibi birkaç genç oyuncu yine denensin, ayrı konu. Geçen sezon başında hemen hepimizin heyecanla karşıladığı Cicaldau-Boey-Morutan gibi oyunculara bel bağlamanın sonuçlarını gördük. Bakın hiçbiri için ciddi bir talip çıkmadı bile...

İlle alınsın diye demiyorum, bilmediğim önemli defoları varsa uzak dursun ama yeri geldiği için değinmek istedim...

Dele Alli diyenler var ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kudurtucu bir tarzı var
73513a8aab3ae15cec1f5d5b485ecc1799f039b2.gifv

Bu kim? Tier kac?

Delle Ali diyor

Baya capdan dustu olabilir aslinda

Bu arada cap diyince deve tuncayi rahmetle analim :( ah ulan capsiz abidin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt