Okan Korkmaz
Aslan Üye
Belki fiyat yükselsin f5 için diye adımız geçiyodur oyuncuyla
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Floryanin parasini fanatik gurbolara gomelim bence de kral. En azindan gozumuz acik gitmeyiz2 Sene sonra İlkay - Hakan orta sahası olur muhtemelen
İçmiş galibailk mentionu anladım. trde haberler çıkıyor ama italyada tık yok demiş de burada ne demek istemiş?
Bence yoklama yaptik haftaya resmi teklifler giderWallah saka bir yana da
Eger, harbiden ciddi resmi teklifler vemis olsaydik suan Di Marzio coooktaan haberi girmisti
Haluk ve Gokhan full salliyor.
Yakup arada tutturuyor bakalim daha net degil. Ama ornegin Morita isi iyiydi.
Rodop ve Kadir de fena degil. Bazen iyi bazen kotu ilerliyorlar ama takibe deger.
Burhan Can tahmin yurutuyor ama calisiyor en azindan. Yine de sallamasyoncu.
Cumhur Onder Arslan baya iyi.
Serhan Turk guvenilir sayilir ama kayda deger bir sey soylemiyor e ne anladik.
Nevzat baron statusunde. Kulubun mouthpiece'i olma yolunda ilerliyor.
Tier listim budur. Ortak bir calisma yapalim isterim forumca.
acaba söylediğiniz fiyatlar abartı demeye mi çalışıyor.ilk mentionu anladım. trde haberler çıkıyor ama italyada tık yok demiş de burada ne demek istemiş?
bülent timurlenk italyan ve ispanyol medyasını bilir. dillerini de biliyor galiba.
haklı olabilir
İçmiş galiba
5 mılyona aldıgın mıllı takımda oynattıgın formda oyuncunu isteseler kaca satarsınmert müldür 8 milyon bonservis maaşı kaç para olacak bu arkadaşın? Lan taliscaya paragöz diyorlar pahalı diyorlar. bu nasıl iş? mert müldür kaç maç çevirecek? marcelo mu bu? dani alves mi? cafu mu? zanetti mi? carlos mu?..
Bir daha ki calim tayfur demek
ali naciyi unuttun renkdaş. abdülkerimi ilk o söyledi, direk tak diye galatasarayda haberini yapıştırdı geçen günHaluk ve Gokhan full salliyor.
Yakup arada tutturuyor bakalim daha net degil. Ama ornegin Morita isi iyiydi.
Rodop ve Kadir de fena degil. Bazen iyi bazen kotu ilerliyorlar ama takibe deger.
Burhan Can tahmin yurutuyor ama calisiyor en azindan. Yine de sallamasyoncu.
Cumhur Onder Arslan baya iyi.
Serhan Turk guvenilir sayilir ama kayda deger bir sey soylemiyor e ne anladik.
Nevzat baron statusunde. Kulubun mouthpiece'i olma yolunda ilerliyor.
Tier listim budur. Ortak bir calisma yapalim isterim forumca.
Anlamadım ama bu işin sonu baskın yayına gider3 ile çarpmışlar derken fiyatı diyor olabilir atıyorsunuz bu kadar istemiyor gibi.
kaan ayhan bence öyledirde bizim adımıza - Mert Müldür bence harbi deniyoruz.mert kaan fln diğer klüpleri yemleme hamleleri