Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
premium paket yoksa böyle gözüküyor bende full hd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
premium paket yoksa böyle gözüküyor bende full hd
Tamam sonra ustune yine tikla 2 kere otomatikmen buyuyor. Telefonda oyle oluyor maalesef.
dikkate alınılmaması gereken kaynaklar: emre kaplan, eyüp yıldız![]()
hallettim yaw , chromedan girip baktım, telefonda buyutsende olmuyorTamam sonra ustune yine tikla 2 kere otomatikmen buyuyor. Telefonda oyle oluyor maalesef.

Cok iyi is olmus baskan bir oneri olarak baslik acilinca yaninda Haber, Son Dakika vs. gibi tagler oluyor ya oraya acaba tierlar da islenebilir mi? Hatta basit bir parser'la otomatige baglanabilir bu is.
Ben geçen sene almıştım bu sene zamlanmış biraz bakalım bi iş yaparsam yenileyecemGSC Premium alın premium ayrıcalıklarının tadını çıkarın
bu kim lan
Listede suan mevcut olmayan kisileri veya kurumlari bizlere iletin biz de ona gore listeye dahil edebiliriz. Tesekkurler ayrica.@Alper Altun arslancumhuru tier 1 talep ediyorum. Kendisi çok dürüst, mert, yalan konuşmaz, yalakalık yapmayan bir muhabirimiz. Yaptığı haberlerde hiç yanlış bir şey çıkmaz, sıkma haber yapmaz. Teşekkürler
Sürekli oynadığı bir Anadolu kulübünde gol-asist katkısı toplam 10-12 civarı olur en az, henüz 27 yaşında. Onur Bulut gibi adam için 3 milyon euro istiyorlar düşün böyle bir oyuncu onlarda olsa kaç isterler? Maaşı da gayet iyi rotasyon için ideal bir isim.Emre K'ya 2m euro veren olsa sirtimda gotururum acikcasi. Dengesiz bir oyuncu oldugunu bize cok net ispatladi.
GSC Premium alın premium ayrıcalıklarının tadını çıkarın
ayrıcalığa bak , Haluk yüreklinin ismini full HD görebiliyorsunuzGSC Premium alın premium ayrıcalıklarının tadını çıkarın
Tabi zamanla önerilerimiz yaparız adminim. Arslan 2 görünüyordu onu diyeyim dedim şimdilik sadeceListede suan mevcut olmayan kisileri veya kurumlari bizlere iletin biz de ona gore listeye dahil edebiliriz. Tesekkurler ayrica.