- 3 Temmuz 2012
- 139.864
- 88.152
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu ayrica suan acilmistir yani konu icerisinde yazabilirsiniz.Tabi zamanla önerilerimiz yaparız adminim. Arslan 2 görünüyordu onu diyeyim dedim şimdilik sadece
Listede suan mevcut olmayan kisileri veya kurumlari bizlere iletin biz de ona gore listeye dahil edebiliriz. Tesekkurler ayrica.
yaw siz harbiden resimdeki adam zannettiniz ya beni helal olsunTamam sonra ustune yine tikla 2 kere otomatikmen buyuyor. Telefonda oyle oluyor maalesef.
uyanmış
benziyorsun amayaw siz harbiden resimdeki adam zannettiniz ya beni helal olsun
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
23 yasinda bir oyuncu 2 milyon istiyorlarsa tamam deyip alip geleceksin yok efendim 1 milyon olsun diye oyalanirsan birisi gelir oyuncuyu kapar giderGalatasaray'da Solbakken transferini bizzat Erden Timur yönetiyor. 6 ay sonra sözleşmesi bitecek olan oyuncu için kulübü 2 milyon Euro istiyor. (Haluk Yürekli)
Eee o zaman söyle diyin: ya 1 mio kabul edin ya da biz oyuncu ile simdiden anlasiyoruz kisin belese bizde
ciktisini alip elinde gezecen150 tane twshitter hesabını aklımızda tutacağımızı sanmıorsunuz herhold
Ertem listede kendi adını göremeyince çıldırdı tabi
150 tane twshitter hesabını aklımızda tutacağımızı sanmıorsunuz herhold