Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.398
- 24.509
- 3.093
Ertem ve Tüzemen yasaklanmalı artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle olmuyor o isler bir buyuk klup gelip kafasini celdimi gecmis olsun 1 milyon icin neyin protokolu adami alip seneye satsan olusu 5 milyon eder basip alacaksin bardakciya para verirken kimsenin eli titremiyor nedense solbakken gibi admada cingenelik yapiliyorSolbakken'de şu an hali hazırda sözleşme imzalayabiliyorsun ve Ocak ayında bedelsiz geliyor. Burada oyuncu ile anlaşmak mesele onunla anlaş protokolü yap sonra Bodo ile anlaşırsın bir şekilde 1+ bonus verirsin vb.
Tüzemen yılların gazetecisi ve gk üyesi, harbi hiç mi bilmez bişey ya enteresanErtem ve Tüzemen yasaklanmalı artık.
En az su kadar macta oynamis su kadar dakika oynamis diye secebiliyosun whoscored'da.bu per 90 rakamlari saglikli degil bence. adam 10 dakika oynayip 1 calim attiysa mac basina 9 calim gozukuyor.
Bende bunu anlamiyorum alirken paralari saciyoruz satarken herkesi sirtimizda tasiyoruz bardakci 3 milyon dogukan 5 milyon emre kilinc 2 milyon
Emre sivasta olsa almak istesen 5 ten kapi acarlar vermeyin kalsin seneye sinir dahada dusebilir klubeyedr yerli lazim
Tüzemen yılların gazetecisi ve gk üyesi, harbi hiç mi bilmez bişey ya enteresan
''Ama bir dakika, ondan önce bir cümle; Fuat Onur Selçuk soruyor: "Konuşulduysa kaçırdım ama, Gueye'nin Galatasaray'la olan ilgisi ne durumda?"Ndombele Galatasaray’ın da kaptanı olacak
“Ertem Şener”
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TamamEmre K'ya 2m euro veren olsa sirtimda gotururum acikcasi. Dengesiz bir oyuncu oldugunu bize cok net ispatladi.
AEK, Krasnodar falan tam bizim seviye adam. 2-2.5m'ye oynar. O paraya da net deger.Çok ister
Gueye bitti gueye artık Galatasarayın futbolcusu.''Ama bir dakika, ondan önce bir cümle; Fuat Onur Selçuk soruyor: "Konuşulduysa kaçırdım ama, Gueye'nin Galatasaray'la olan ilgisi ne durumda?"
Hocam sen adamla şimdiden sözleşme imzalayabiliyorsun yani sen adamla anlaş imzala sözleşmeni o zaman kimse kafasını çelemiyor çünkü senin oyuncun olmuş oluyor zaten sadece 6 ay sonra katılıyor sana.Oyle olmuyor o isler bir buyuk klup gelip kafasini celdimi gecmis olsun 1 milyon icin neyin protokolu adami alip seneye satsan olusu 5 milyon eder basip alacaksin bardakciya para verirken kimsenin eli titremiyor nedense solbakken gibi admada cingenelik yapiliyor
Cenk Ergün ile beraber ucmus belliki.
O paralara gelecekse alınmalı tabi, seviyorum öyle doslarıAEK, Krasnodar falan tam bizim seviye adam. 2-2.5m'ye oynar. O paraya da net deger.
Tier Ertem şeklinde yeni bir seviye olabilirbu ertemi de rehbere tier 35 diye ekleyin bari