Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solbakken'de şu an hali hazırda sözleşme imzalayabiliyorsun ve Ocak ayında bedelsiz geliyor. Burada oyuncu ile anlaşmak mesele onunla anlaş protokolü yap sonra Bodo ile anlaşırsın bir şekilde 1+ bonus verirsin vb.
Oyle olmuyor o isler bir buyuk klup gelip kafasini celdimi gecmis olsun 1 milyon icin neyin protokolu adami alip seneye satsan olusu 5 milyon eder basip alacaksin bardakciya para verirken kimsenin eli titremiyor nedense solbakken gibi admada cingenelik yapiliyor

Bende bunu anlamiyorum alirken paralari saciyoruz satarken herkesi sirtimizda tasiyoruz bardakci 3 milyon dogukan 5 milyon emre kilinc 2 milyon

Emre sivasta olsa almak istesen 5 ten kapi acarlar vermeyin kalsin seneye sinir dahada dusebilir klubeyedr yerli lazim

O yuzden dedim. O paralari vermezler boyle olunca kalsin sozlesmesi geregi daha iyi. Ya da iyi bir takas durumu olusursa, maalesef.

Mert Müldür gelmez
Solbakken gelirse süper olur.
Weghorst gelmesin. Bize Gomis'in ilk geldigi dönemdeki gibi biri lazim. Diagne toparlanirsa bundan iyidir.

Oyle olmuyor o isler bir buyuk klup gelip kafasini celdimi gecmis olsun 1 milyon icin neyin protokolu adami alip seneye satsan olusu 5 milyon eder basip alacaksin bardakciya para verirken kimsenin eli titremiyor nedense solbakken gibi admada cingenelik yapiliyor
Hocam sen adamla şimdiden sözleşme imzalayabiliyorsun yani sen adamla anlaş imzala sözleşmeni o zaman kimse kafasını çelemiyor çünkü senin oyuncun olmuş oluyor zaten sadece 6 ay sonra katılıyor sana.

Transfer sezonu başlamadan öncede yaptığım kadrolarda üç dört ismi sürekli yazdım. Doğan Alemdar,Mert,Gbamin Eren Elmalı. Mert gelirse şayet Doğan Alemdar da alınabilir. Eren kaçtı zaten,Gbamin’in ismi ise hiç geçmiyor.

Bilal yazar mertin menajeriyle yazışmış, mertin tr düşğncesi yok demiş. E biz niye sürekli görüşüyoruz o zaman anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt