Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 buyuklerin hepsi transferde durdu. bir ödeme falan mı bekleniyor acaba?

Denayer
Ndombele-kiralık
Sanson
Talisca
Sörloth
Kaan
Mert-kiralık
Bardakçı
Halil
Kazımcan-kiralık

Yeterli olur gibi.

Muslera
Mert-Nelsson-Denayer-Aanholt
Ndombele-Sanson
Yunus-Talisca-Kerem
Sörloth

ZTK

Okan
Omar
Kaan
Bardakçı
Kazımcan/Ömer
Taylan
Berkan
Emre A.
Halil
Gomis
Diagne

Sene basinda Fener ve Trabzon haril haril yerli sag bek ararken Mert'in menajeri cok net asla Turkiye dusunmuyoruz demisti. Basindan beri bana da imkansiz geliyor

Devre arası Gladbach'a 8e salıyprlardı açıkçası ben gitti sanıyordum.

Şimdi Angers küme düştü, Haziran 2023te oyuncu bedava, ucuza çözülür gibi geliyor bana.

Ben de biraz Gourcuff vibe'ı almıştım. Gourcuff özel bir yetenekti tabi ama pas sorununu çözer bu çocuk

bir ara yabanci kaynak okumustum - epl de oynamayi istedigini belirten haber idi.

ayrica ilgi olmasi almanya tandansli sahsen dogal karsilarim. bir ihtimal yeni bi werder/j micoud seruveni olabilirdi gladbach ozelinde.

+ , aralikta ,mevcut fulham hocasinin kendisine ilgisi oldugu yaziliyordu, *epl cikmalarindan dolayi bu ilgi devam ediyorsa ,gitmesi mumkun gibi...

ozellikle - shifting forward olayinda elimizi cok rahatlatirdi - sayet transferine yonelik boyle bir imkan olusurs degerlendirmek gerekir bence de.

Norveç basınında Solbakken için yeni iddia bulamadım. En yakını Sportif Direktörün Roma iddialarını yalanlaması ama bunun üstüne Fabrizio ve İtalyan basını Roma iddialarına devam etmiş. Bedava almaya çalışıyorlar gibi duruyor.

Norveç basınında Solbakken için yeni iddia bulamadım. En yakını Sportif Direktörün Roma iddialarını yalanlaması ama bunun üstüne Fabrizio ve İtalyan basını Roma iddialarına devam etmiş. Bedava almaya çalışıyorlar gibi duruyor.

19 haziranda röportaj vermiş. Transfer ve geleceği hakkında yorum yapmamış. roportajın olduğu sayfada kayda değer şu kısım var sadece

"Several media have long linked the winger to the Italian big club Roma, which Glimt shook several times during the meetings in the Conference League.

According to VG's information, however, a transfer to Rome has not been on the stairs so far. Earlier, agent Bjørn Tore Kvarme confirmed that the interest is great for the Trøndelag man who is in his last contract year."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt